Winter

Er zijn 97 producten
1 - 24 van 97 producten weergegeven
  • Gev07

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

    4,25 €/stuk
  • Wil23

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Een malse hertenbiefstuk van de rug. De hertenbiefstuk is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenbiefstuk heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé gegeten wordt.

    8,90 €/100 gram
  • 2002100

    Geportioneerde blanke ossobuco van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Ossobuco wordt gezaagd van de schenkels van het kalf. De schenkel bestaat voor een deel uit vlees en voor een deel uit been en merg. Hierdoor is het perfect om te stofen en is een heerlijke smaak gegarandeerd.

    2,20 €/100 gram
  • PAR770001

    Steranijs is een vrucht van Indiase amandelboom. In de sterpunten zit een amberkleurig zaad dat als krachtig specerij wordt gebruikt.

    2,50 €/stuk
  • Wil33

    Mooie achterbouten van tam konijn. Mooi wit-rozig vlees, dat caloriearm is en lichtverteerbaar. Konijnenbouten zijn uitermate geschikt voor stoofgerechten, maar ook een bereiding in oven is mogelijk.

    19,50 €/kg
  • 1001000

    Gezaagde stukken ossenstaart van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenstaart is de staart van het rund en doordat deze constant...

    3,13 €/250 gram
  • Gev25

    Mooie Franse kalkoen, een waar feest op tafel!

    9,95 €/kg
  • 1500650

    Geportioneerde sucadelappen van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. De lappen worden gesneden van de sucade. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. De sucade is in de Nederlandse keuken voornamelijk bekend als draadjesvlees. Deze sucadelappen worden na bereiding heerlijk mals en sappig...

    13 €/500 gram
  • Gev33

    Eendenbouten van de Franse tamme mannetjes eend. De eendenboutjes zijn stevig van vlees met een stevig vel er omheen. Dit vel houdt de boutjes sappig tijdens het braden. De bouten zijn groot van stuk en wegen ca. 350 gramper stuk. Eendenbouten zijn zeer geschikt om te confijten, het bereiden op lage temperatuur in ganzen- of eendenvet. Eendenboutjes...

    12,50 €/kg
  • Gev02

    Borstfilet van de parelhoen. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,75 €/100 gram
  • 3302010

    Kwaliteits rookworst van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De Livar Rookworst bestaat uit geselecteerde malse vleesdelen van het Livarvarken en is...

    3,45 €/stuk
  • Gev06

    De kleinste vogel onder het pluimvee. Met kwartel kunt u de heerlijkte gerechten bereiden, met altijd een feestelijk resultaat.

    3,25 €/stuk
  • Wil26

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Hertenfilet komt van de hertenrug. De hertenrugfilet is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenrugfilet kan aan één stuk gebraden worden of geportioneerd worden in medaillons. Hertenrugfilet heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé...

    8,90 €/100 gram
  • 2002200

    Hele schoongemaakte kalfswangen van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De wangen van een kalf zijn werkspieren bij uitstek, ze bewegen bij het kauwen immers constant. Hierdoor zijn de wangen behoorlijk bedekt met vet en bevatten ze veel bindweefsel. Stoof de wangen een aantal uur op lage...

    12,5 €/500 gram
  • Lux13

    Rilette met eend. Een pastei met stukjes zacht vlees, dat langdurig op zachtvuur wordt bereid in ganzenvet. Heerlijk met toast of vers gebakken brood bij de borrel. Als lunchgerecht heerlijk met een groene salade.

    5,95 €/glazen pot
  • Gev37

    Hele wilde eend van eigen bodem. De wilde eend heeft mooi donker rood vlees een geel kleurige, iets vettige huid. Afhankelijk van het jaargetijde is die huid vetter of minder vet. De hele wilde eend kunt u het beste bereiden in pan of oven. De wilde eend weegt ca. 500/600 gram en is geschikt voor 2 personen. Bereidingstijd ca. 40/50 minuten.

    13,50 €/stuk
  • PAR770330

    Hoewel bijna iedereen de zeer herkenbare specerij kaneel in huis heeft, moet het van ver komen. Kaneel is in feite de opgedroogde binnenbast van de kaneelboom die onder meer op Sri Lanka groeit. Door blootstelling aan de zon krult de bast tot een kokertje. De alba (blank)-kwaliteit is de hoogste. Normaalgesproken wordt deze alleen naar Japan geëxporteerd.

    2,75 €/stuk
  • R20003

    Artisjok is een gesloten, geschubde bloemknop met dikke vlezige blaadjes. Het hart is het smaakvolste gedeelte van de atisjok. Artisjok heeft een zachte, licht bittere smaak.

    5,95 €/stuk
  • 1000650

    Geportioneerde sucadelappen van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Sucade is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen...

    15 €/500 gram
  • 2002300

    Mooie stukken hartzwezerik van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De zwezerik is een orgaan van het kalf rondom het hart (de thymus), en wordt beschouwd als het meest fijne orgaanvlees beschikbaar. Het bereiden van zwezerik is wat ingewikkelder dan het bakken van een biefstuk, maar het...

    5,50 €/100 gram
  • Gev42

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met paddestoelen, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

    15,50 €/kg
  • 4600950

    Hele schenkels van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De schenkel is een gedeelte...

    13,5 €/kg
  • R20190

    Vroeger was pastinaak een zeer geliefde groente, het is een voorganger van onze winterwortel. Tegenwoordig rekenen we de pastinaak tot de'vergeten groenten' want bijna niemand kent de pastinaak nog. Het is een lange ivoorkleurige wortel die wel 300 gram per stuk kan wegen. De smaak is intens, aromatisch en enigszins zoet en ligt tussen de smaak van wortel...

    1,45 €/200 gram
  • Gev43

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met kastanjes, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

    15,50 €/kg

Filter

Prijs

0 € - 107 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.