Wildzwijnbiefstuk

Treuren

Wildzwijnsbiefstuk is licht rozig van kleur, maar wel iets donkerder dan gewoon varkensvlees. Het vlees is vrij stevig van strutuur. Wildzwijnbiefstuk wordt kort gebakken en net voorbij rosé gegeten, echter niet te ver door laten garen.

Wildzwijnsbiefstuk is licht rozig van kleur, maar wel iets donkerder dan gewoon varkensvlees. Het vlees is vrij stevig van strutuur. Wildzwijnbiefstuk wordt kort gebakken en net voorbij rosé gegeten, echter niet te ver door laten garen.

Wilde zwijnen komen bijna in heel Europa voor. In Nederland leven veel wilde zwijnen op de Veluwe, maar ook in aangrenzende landen leven veel wilde zwijnen. Wildzwijnsvlees kan afkomstig zijn uit Nederland, Duitsland, de Belgische Ardenne of uit Polen. Wilde zwijnen zijn voornamelijk bij schemer en in de nacht actief. Zij eten dan eikels en noten, maar ook vruchten, kikkers, slangen en wormen. En dat geeft een aparte wildsmaak. Het vlees is stevig. Het kan worden bereid als varkensvlees, maar de smaak is sterker.

Conditievers
HerkomstNederland / Duitsland / Polen
Eenheid prijs6,25 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.