Reebout

32,50 €/kg

Treuren

De achterbout van de ree, dan zet u echt een pronkstuk op tafel! De reebout is een mooi, groot stuk bout met het bot er nog in. De bout is geheel afgevliesd en heeft mooi donkerrood vlees. De bout is zowel met als zonder bot (bilpijp) te bereiden. Een reebout is voor 6/8 personen, afhankelijk van het gewicht. U kunt de reebout het beste bereiden in braadpan, oven of op de Big Green Egg. De bereidingstijd is ca. 50/60 minuten, afhankelijk van het wicht en de temperatuur van de oven. Het vlees is sappig en heeft prachtige wildsmaak. Een perfect stuk wild voor een groter gezelschap.

32,50 €/kg

De achterbout van de ree, dan zet u echt een pronkstuk op tafel! De reebout is een mooi, groot stuk bout met het bot er nog in. De bout is geheel afgevliesd en heeft mooi donkerrood vlees. De bout is zowel met als zonder bot (bilpijp) te bereiden. Een reebout is voor 6/8 personen, afhankelijk van het gewicht. U kunt de reebout het beste bereiden in braadpan, oven of op de Big Green Egg. De bereidingstijd is ca. 50/60 minuten, afhankelijk van het wicht en de temperatuur van de oven. Het vlees is sappig en heeft prachtige wildsmaak. Een perfect stuk wild voor een groter gezelschap.

Een ree mag niet verward worden met een hert. Een ree is beduidend kleiner dan een hert. Daarbij is het ree altijd wild, daar het ree zich niet laat farmen. Het ree behoort tot het meest edele wild. Ze eten kruiden, knoppen en bladeren uit bomen en gewassen. Het vlees van ree wordt door velen beschouwd als het lekkerste wild. Het vlees is donkerrood van kleur en fijn van draad. Het ree is doorgaans zeer vetarm. Nederland heeft een goede reeenstand. De jacht op reeen gaat op afschot. Ook komt er veel ree uit Schotland. Ree is bijna het hele jaar door vers verkrijgbaar.

Eenheid prijs32,50 €/kg
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.