Hollandse Haas In Stukken

39.5 39,50 €/stuk

Treuren

Wil02

Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. TIP: bij het braden van een hele haas, bestaat de kans dat de rug vlugger gaar is. Dat kan je ondervangen door na 20 min de rug alvast uit de pan te verwijderen en de bouten nog verder te braden.

39.5 39,50 €/stuk

Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. TIP: bij het braden van een hele haas, bestaat de kans dat de rug vlugger gaar is. Dat kan je ondervangen door na 20 min de rug alvast uit de pan te verwijderen en de bouten nog verder te braden.

In tegenstelling tot het konijn laat een haas zich niet fokken. Haas is dus altijd wild. Dit houdt ook gelijk in dat de haas altijd afkomstig is van de jacht. In Nederland is de hazenjacht geopend van 15 oktober tot en met 31 december. Een volle haas kan wel 3 tot 3,5 kg wegen. Niet alle haas is afkomstig uit Nederland. Haas kan ook afkomstig zijn uit Schotland of Zuid Amerika.

Het vlees van de haas is dieprood van kleur en is geschikt voor diverse culinaire bereidingen. Het vlees van rug is zacht en dat van de bouten en schouders is gespierder en dus wat steviger. Ruggen en bouten genieten dan ook verschillende bereidingen.

Conditievers
HerkomstNederland
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.