Hazenschouders

4 4 €/stuk

Treuren

Wil06

De schouders van de haas ogen in eerste instantie niet erg vol van vlees. Echter de schouders zijn zeer geschikt voor het bereiden van een hazenpeper. Door het stevige vlees van de schouders is marineren aan te raden. De hazenschouders wegen ca. 150/200 gram per stuk. Voor een hazenpeper heeft u 2/3 hazenschouders per persoon nodig.

Let op: dit product is geschoten wild en kan hagel bevatten!!

4 4 €/stuk

De schouders van de haas ogen in eerste instantie niet erg vol van vlees. Echter de schouders zijn zeer geschikt voor het bereiden van een hazenpeper. Door het stevige vlees van de schouders is marineren aan te raden. De hazenschouders wegen ca. 150/200 gram per stuk. Voor een hazenpeper heeft u 2/3 hazenschouders per persoon nodig.

Let op: dit product is geschoten wild en kan hagel bevatten!!

In tegenstelling tot het konijn laat een haas zich niet fokken. Haas is dus altijd wild. Dit houdt ook gelijk in dat de haas altijd afkomstig is van de jacht. In Nederland is de hazenjacht geopend van 15 oktober tot en met 31 december. Een volle haas kan wel 3 tot 3,5 kg wegen.

Het vlees van de haas is dieprood van kleur en is geschikt voor diverse culinaire bereidingen. Het vlees van rug is zacht en dat van de bouten en schouders is gespierder en dus wat steviger. Ruggen en bouten genieten dan ook verschillende bereidingen. Opgelet: dit produkt kan hagel bevatten!

Gewicht300/350 gram
Conditievers verkrijgbaar van 15 oktober t/m januari; van februari t/m september diepvries of ontdooid verkrijgbaar
HerkomstNederland / Schotland / Zuid Amerika
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.