Hazenrug (op Het Karkas)

21.5 21,50 €/stuk

Treuren

Wil03

Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. Een hele rug met 2 filets op het karkas. De hazenrug is afgevliesd en mooi donkerrood vlles. Het vlees van de hazenrug is bijzonder zacht vlees. De hazenrug hoeft niet gemarineerd te worden, want deze heeft een korte bereiding. Het lekkerst is de hazenrug wanneer het vlees mooi rosé blijft. Wanneer de hazenrug iets te gaar wordt, gaat deze iets naar lever smaken. Heerlijk te bereiden in pan of oven in slechts 20 min.

21.5 21,50 €/stuk

Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. Een hele rug met 2 filets op het karkas. De hazenrug is afgevliesd en mooi donkerrood vlles. Het vlees van de hazenrug is bijzonder zacht vlees. De hazenrug hoeft niet gemarineerd te worden, want deze heeft een korte bereiding. Het lekkerst is de hazenrug wanneer het vlees mooi rosé blijft. Wanneer de hazenrug iets te gaar wordt, gaat deze iets naar lever smaken. Heerlijk te bereiden in pan of oven in slechts 20 min.

In tegenstelling tot het konijn laat een haas zich niet fokken. Haas is dus altijd wild. Dit houdt ook gelijk in dat de haas altijd afkomstig is van de jacht. In Nederland is de hazenjacht geopend van 15 oktober tot en met 31 december. Een volle haas kan wel 3 tot 3,5 kg wegen.

Het vlees van de haas is dieprood van kleur en is geschikt voor diverse culinaire bereidingen. Het vlees van rug is zacht en dat van de bouten en schouders is gespierder en dus wat steviger. Ruggen en bouten genieten dan ook verschillende bereidingen. Opgelet: dit produkt kan hagel bevatten!

Gewicht600 gram
Conditievers verkrijgbaar van 15 oktober t/m januari; van februari t/m september diepvries of ontdooid verkrijgbaar
HerkomstNederland / Schotland / Zuid Amerika
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.