Hazenragoutvlees

13.25 13,25 €/500 gram

Treuren

Hazenragoutvlees wordt gesneden van de achterbouten van de haas en zonder bot. Dit is mooi vlees en bijzonder vetarm. De kleur is donkerrood. Het hazenragoutvlees is stevig van structuur en is zeer geschikt om te marineren en te stoven. Dit vlees is niet geschikt voor korte bereidingen. Hazenragoutvlees is zeer geschikt voor bereidingen als hazenpeper en hazenstoverij.

Let op: dit product is geschoten wild en kan hagel bevatten!!

13.25 13,25 €/500 gram

Hazenragoutvlees wordt gesneden van de achterbouten van de haas en zonder bot. Dit is mooi vlees en bijzonder vetarm. De kleur is donkerrood. Het hazenragoutvlees is stevig van structuur en is zeer geschikt om te marineren en te stoven. Dit vlees is niet geschikt voor korte bereidingen. Hazenragoutvlees is zeer geschikt voor bereidingen als hazenpeper en hazenstoverij.

Let op: dit product is geschoten wild en kan hagel bevatten!!

In tegenstelling tot het konijn laat een haas zich niet fokken. Haas is dus altijd wild. Dit houdt ook gelijk in dat de haas altijd afkomstig is van de jacht. In Nederland is de hazenjacht geopend van 15 oktober tot en met 31 december. Een volle haas kan wel 3 tot 3,5 kg wegen.

Het vlees van de haas is dieprood van kleur en is geschikt voor diverse culinaire bereidingen. Het vlees van rug is zacht en dat van de bouten en schouders is gespierder en dus wat steviger. Ruggen en bouten genieten dan ook verschillende bereidingen. Opgelet: dit produkt kan hagel bevatten!

Conditievers verkrijgbaar van 15 oktober t/m januari; van februari t/m september diepvries of ontdooid verkrijgbaar
HerkomstNederland / Schotland / Zuid Amerika
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.