Hazenachterbouten

8.5 8,50 €/stuk

Treuren

Wil05

Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. De hazenbouten zijn afgevliesd mooi donkerrood van kleur. Het vlees van de hazenachterbouten is goed ontwikkeld en stevig van structuur. De bouten hebben dan ook een lange bereiding nodig. Denk hierbij aan braden of stoven. De boutjes een dag van tevoren marineren is aan te bevelen. Hazenbouten zijn ook zeer geschikt voor de hazenpeper. Bereidingstijd is ca. 90 minuten, afhankelijk van de te gebruiken temperatuur.

8.5 8,50 €/stuk

Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. De hazenbouten zijn afgevliesd mooi donkerrood van kleur. Het vlees van de hazenachterbouten is goed ontwikkeld en stevig van structuur. De bouten hebben dan ook een lange bereiding nodig. Denk hierbij aan braden of stoven. De boutjes een dag van tevoren marineren is aan te bevelen. Hazenbouten zijn ook zeer geschikt voor de hazenpeper. Bereidingstijd is ca. 90 minuten, afhankelijk van de te gebruiken temperatuur.

In tegenstelling tot het konijn laat een haas zich niet fokken. Haas is dus altijd wild. Dit houdt ook gelijk in dat de haas altijd afkomstig is van de jacht. In Nederland is de hazenjacht geopend van 15 oktober tot en met 31 december. Een volle haas kan wel 3 tot 3,5 kg wegen.

Het vlees van de haas is dieprood van kleur en is geschikt voor diverse culinaire bereidingen. Het vlees van rug is zacht en dat van de bouten en schouders is gespierder en dus wat steviger. Ruggen en bouten genieten dan ook verschillende bereidingen. Opgelet: dit produkt kan hagel bevatten!

Gewicht300/350 gram
Conditievers verkrijgbaar van 15 oktober t/m januari; van februari t/m september diepvries of ontdooid verkrijgbaar
HerkomstNederland / Schotland / Zuid Amerika
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.