Wieden zuiglam bout m/been

22,95 €/kg

34,43 €/stuk Normale prijs

Nice to Meat

Een hele bout met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende technische delen, waardoor het vlees ook verschillende structuren heeft. Deze bout is niet uitgebeend, dus de bilpijp en het schenkeltje zijn nog aanwezig. Het heupbeen is al wel uitgesneden. De bout is perfect om in zijn geheel te braden of op lage temperatuur te garen.

22,95 €/kg

34,43 € /stuk

Een hele bout met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende technische delen, waardoor het vlees ook verschillende structuren heeft. Deze bout is niet uitgebeend, dus de bilpijp en het schenkeltje zijn nog aanwezig. Het heupbeen is al wel uitgesneden. De bout is perfect om in zijn geheel te braden of op lage temperatuur te garen.

Meesterslager Piet van den Berg is de grootste promotor van het Wiedenlam, afkomstig uit het natuurreservaat De Wieden in de kop van Overijssel. Eén van de mooiste ‘wetlands’ van Nederland. Een uitgestrekt laagveenmoeras met een grote variatie aan planten en dieren. Plus een weldadige rust en stilte voor alles wat groeit en bloeit. De kudde Wiedenlammeren heeft hier een unieke leefruimte die garant staat voor langzame, ongestoorde groei met de beste natuurlijke voeding.


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

Gewicht1,5 kg
ConditieVers
HerkomstNederland
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs22,95 €/kg
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.