Weiderund T-bone steak Dry Aged

5 €/100 gram

Nice to Meat

Geportioneerde Dry Aged t-bone steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een mooie, stoere steak voor de echte vleesliefhebber. Dit vlees is drooggerijpt, waardoor malsheid en smaak optimaal tot hun recht komen.

5 €/100 gram

Geportioneerde Dry Aged t-bone steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De t-bone wordt gesneden van de shortloin, de entrecote en een deel van de ossenhaas in de been, vlak voordat het ribgedeelte begint. Hier is het gedeelte ossenhaas wat kleiner vergeleken met de porterhouse. Een mooie, stoere steak voor de echte vleesliefhebber. Dit vlees is drooggerijpt, waardoor malsheid en smaak optimaal tot hun recht komen.

Het Nederlandse landschap kenmerkt zich vaak door grazende zwart-witte melkkoeien. Een goed bewaard geheim is echter dat Hollandse boeren ook prachtige vleesrassen hebben weten te fokken. De kruising van Maas, Rijn en Ijssel met Verbeterd Roodbont is hier een goed voorbeeld van. Omdat de boeren deze runderen veelal vrij rond laten lopen, hebben wij ze omgedoopt tot Weiderund. Het Weiderund is afkomstig van verschillende boerderijen in Nederland, waar de kuddes grazen op de uitgestrekte landerijen. Dagelijks krijgen ze persoonlijke aandacht waardoor ze goed gewend zijn aan mensen en zodoende stress wordt voorkomen. De koeien krijgen een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding van natuurlijke, plantaardige grondstoffen. Deze speciale voeding zorgt voor een prachtige vetbedekking, waardoor wij het vlees goed kunnen Dry Agen. Hiervoor wordt alleen het vlees gebruikt van vrouwelijke Weiderunderen. Weiderund is een maatschappelijk verantwoord product doordat het zich onderscheid als een streekproduct.


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

Gewicht700 gram
ConditieVers
HerkomstNederland
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs5 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.