USA Black Angus Bavette steak

4,20 €/100 gram

Nice to Meat

Geportioneerde bavette steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette uitsluitend gebruikt voor gehakt of tartaar, maar tegenwoordig een zeer populaire steak om rood te bereiden. Snij het vlees altijd tegen de draad in voor een fantastische eetervaring.

4,20 €/100 gram

Geportioneerde bavette steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette uitsluitend gebruikt voor gehakt of tartaar, maar tegenwoordig een zeer populaire steak om rood te bereiden. Snij het vlees altijd tegen de draad in voor een fantastische eetervaring.

Wie aan steaks denkt, denkt aan Amerika. En het beste vlees voor Amerikaanse steaks komt van Creekstone Farms in de staat Kansas. Creekstone Farms selecteert haar runderen uit vee van de beste ranches in het midwesten van Amerika, waar de raszuivere Black Angus runderen grazen op de uitgestrekte open weiden. Hierbij volgen de veehouders het uitstekende USDA (Amerikaanse Ministerie van Landbouw) programma voor ‘Non Hormone Treated Cattle Dit waarborgt dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen krijgen toegediend en volledig traceerbaar zijn tot de plek waar ze zijn geboren. Door een 100% plantaardig dieet van voornamelijk maïs en granen, ontwikkelen de dieren zich op een natuurlijke en gezonde manier. Het fokken van runderen op deze manier duurt langer en vereist meer werk, maar dat is het zeker waard. Superieure kwaliteit rundvlees wordt niet alleen bepaald door de genetica, maar ook door een goede omgang met het dier. De veehouders werken dagelijks vol trots met de dieren en zijn ervan overtuigd dat ze niet alleen staan in het belang dat ze hechten aan een humane en veilige behandeling van de runderen. Door de gehele maatschappij heen ontstaat steeds meer aandacht voor dierenwelzijn. Een van de voorvechters op dit gebied is dr. Temple Grandin, professor aan de Colorade State University. Als wereldwijd pionier op het gebied van dierenwelzijn verbindt zij haar naam graag aan Creekstone Farms. “It really sets the standard for how to humanely handle animals”.


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

GewichtPortiegewicht
ConditieVers
HerkomstVerenigde Staten
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs4,20 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.