Polderbok bout met been

Nice to Meat

Een hele bout met been van het Polderbok. Met de bout kan je in de keuken alle kanten op: gebruik hem voor de lekkerste geitensate, curries of om in zijn geheel te garen in de oven. De bout komt van de achtervoet van de geitenbok en is wat groter en malser van structuur dan de schouder. Door te kiezen voor vlees van het Polderbok, kies je voor een duurzaam product dat lokale boeren in Flevoland met zorg is gemaakt. 

Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

Een hele bout met been van het Polderbok. Met de bout kan je in de keuken alle kanten op: gebruik hem voor de lekkerste geitensate, curries of om in zijn geheel te garen in de oven. De bout komt van de achtervoet van de geitenbok en is wat groter en malser van structuur dan de schouder. Door te kiezen voor vlees van het Polderbok, kies je voor een duurzaam product dat lokale boeren in Flevoland met zorg is gemaakt. 

Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

Vooruit met de Polderbok

We eten en drinken steeds meer melk, yoghurt en kaas van geit. Geiten worden in Nederland dus eigenlijk alleen gehouden voor de melk. Maar met melk komen ook bokjes, en die zijn voor de boer nauwelijks interessant. Het vlees is nog niet zo populair bij Nederlanders en de dieren zijn lastig te houden. Geitenvlees verdient echter meer en meer zijn plek in de Nederlandse keukens. En zo is de Polderbok geboren! Goed voor het dier, de boer en jou. Het vlees van de Polderbok is niet zomaar een stukje vlees. Het heeft karakter en is heerlijk mals. Zonder de uitgesproken ‘geitenlucht’ die men vaak verwacht. Zo combineer je lekker met verantwoord. Vooruit met de Polderbok!

Online bestellen bij Nice to Meat

Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 90 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

 

Gewicht1,8 kg
ConditieVers
HerkomstNederland
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs18,60 €/kg
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.