MRIJ Rollade

14,50 €/500 gram

Nice to Meat

Opgebonden runderrollade van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze rollade wordt gemaakt van de champrib. De champrib is uitstekend geschikt voor rollades, omdat het vlees bestaat uit meerdere laagjes met vet daartussen. Hierdoor blijft de rollade na bereiding heerlijk mals en sappig.

14,50 €/500 gram

Opgebonden runderrollade van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze rollade wordt gemaakt van de champrib. De champrib is uitstekend geschikt voor rollades, omdat het vlees bestaat uit meerdere laagjes met vet daartussen. Hierdoor blijft de rollade na bereiding heerlijk mals en sappig.

Op de veehouderij de Koningshof in Berkel en Rodenrijs leeft een unieke kudde runderen. De dieren zijn een kruising van Maas, Rijn en IJssel met verbeterd roodbont. Al meer dan 25 jaar wordt deze kudde gehouden door mester Sjaak Kooter. Dit alles in samenwerking met goede vriend en “superslager” Piet van den Berg. Om het welzijn van de dieren te bevorderen lopen ze ‘s zomers in het nieuw ontwikkelde natuurgebied “De Groenzoom”. Daar grazen de kuddes op de uitgestrekte landerijen. Dagelijks krijgen ze persoonlijke aandacht waardoor ze goed gewend zijn aan mensen en stress wordt voorkomen. In de winter lopen de runderen vrij rond in een grote, luchtige stal op stro. Ze kunnen de hele dag eten, drinken en zichzelf masseren aan de aanwezige massageborstels. De koeien krijgen een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding van natuurlijke, plantaardige grondstoffen. De kracht van deze bijzondere mix zit in de geheime receptuur. De keuze om vlees eerlijk en verantwoord te produceren, maakten Sjaak en Piet al vijfendertig jaar geleden. Door de constante, verantwoorde werkwijze, blijft de kwaliteit en continuïteit van het vlees te allen tijde gewaarborgd. Met als resultaat een topproduct “van fok tot kok”.


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

Gewicht1 kg
ConditieVers
HerkomstNederland
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs14,50 €/500 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.