Amerikaanse Wagyu Picanha steak

Nice to Meat

Geportioneerde picanha steak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. De picanha steak wordt gesneden van het staartstuk. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Het vlees lijkt erg op dat van de entrecote is is dus ook perfect geschikt om rood te grillen.

Geportioneerde picanha steak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. De picanha steak wordt gesneden van het staartstuk. Het staartstuk is de punt van de platte bil en heeft aan de bovenkant een mooie vetbedekking. Het vlees lijkt erg op dat van de entrecote is is dus ook perfect geschikt om rood te grillen.

Oklahoma City is een stad in het midden van de Verenigde Staten, met een hoog cowboygehalte. Wie dacht dat laarzen met sporen, grote hoeden en riemen met enorme gespen alleen maar in films voorkomen, heeft het mis. Een uurtje buiten de stad ligt de Ironhorse Ranch. Hier houdt de familie Davis een kudde Wagyu runderen van enkele honderden dieren. Deze, van oorsprong Japanse, runderen kennen een geschiedenis van ongelooflijke verwennerij. Die geschiedenis zet zich onverstoord door bij de familie Davis. Het grootste gedeelte van de ranch bestaat uit weilanden met inheemse gras- en kruidensoorten. Een klein riviertje dwars door het land zorgt voor een constante aanvoer van vers drinkwater. De vele notenbomen die de ranch rijk is, voorzien de dieren van schaduw. De runderen worden bijgevoerd met een voer van volledig natuurlijke en plantaardige samenstelling van onder andere granen, maïs, hopbierbostel en mineralen. Dat is exact dezelfde voeding die de dieren in Japan te eten krijgen, waardoor de traditie en kwaliteit in stand blijven! De Ironhorse Ranch is 100% vrij van antibiotica en groeihormonen. Hierdoor leven er uitsluitend dieren die op eigen kracht groot zijn geworden. Er is sprake van een integrale keten, alle dieren worden op de ranch geboren. De werkwijze van Morgan Davis is gecertificeerd door de USDA (Amerikaanse Ministerie van landbouw) en de Europese Commissie. Het resultaat van deze zorgvuldige werkwijze is een unieke eetbeleving. Door de karakteristieke dooradering volgens velen zelfs het lekkerste vlees ter wereld!


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

GewichtPortiegewicht
ConditieVers
HerkomstVerenigde Staten
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs6,50 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.