Livar Procureur

7,75 €/500 gram

Nice to Meat

Een hele procureur van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De procureur is de nek (het bovenste deel van de hals) van het varken en wordt gesneden uit de voorbout. Het vlees is vet en daarmee is smaak gegarandeerd. Van deze procureur is het spek niet weggesneden, het zwoerd wel. Uitermate geschikt als braadstuk op de barbecue of in de oven. Of snij er heerlijke lappen van en bak deze in de boter.

7,75 €/500 gram

Een hele procureur van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De procureur is de nek (het bovenste deel van de hals) van het varken en wordt gesneden uit de voorbout. Het vlees is vet en daarmee is smaak gegarandeerd. Van deze procureur is het spek niet weggesneden, het zwoerd wel. Uitermate geschikt als braadstuk op de barbecue of in de oven. Of snij er heerlijke lappen van en bak deze in de boter.

Sinds het Livarvarken in 1999 door vijf Limburgse varkensboeren is bedacht heeft het varken altijd in het teken gestaan van een onderscheidende smaak en vleeskwaliteit en een vorm van dierhouderij die rekening houdt met het natuurlijke gedrag en leefomgeving van het varken dat zich uit in maximaal dierenwelzijn. Het welzijn van de dieren is voor Livar heel belangrijk. Niet alleen omdat dat goed is voor het dier maar ook omdat dit de vleeskwaliteit ten goede komt. Een varken dat haar hele leven in alle rust en ruimte heeft kunnen rondscharrelen heeft nauwelijks stress ervaren. De combinatie van granen, bijzondere rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een uniek product. De varkens van Livar doen zeer zeker niet onder voor de beste scharrelvarkens uit Spanje of Italie. Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en lekker!


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

Gewicht3,2 kg
ConditieVers
HerkomstNederland
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs7,75 €/500 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.