Lamsrumpen Nieuw-Zeelands

2,50 €/100 gram

Nice to Meat

Hele rumpen afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rump wordt gesneden van de bil van het lam en wordt ook wel de dikke lende genoemd. Perfect om lamsbiefstuk van te snijden en deze te grillen of te bakken en rose te serveren.

2,50 €/100 gram

Hele rumpen afkomstig van Nieuw-Zeelandse lammeren. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn hoge kwaliteit lamsvlees, doordat er het hele jaar door voldoende vers gras is om op te grazen. Hierdoor leven de lammeren uitsluitend buiten en groeien ze op een natuurlijke en gezonde manier. Het vlees is zacht van smaak, mager en bijzonder mals. De rump wordt gesneden van de bil van het lam en wordt ook wel de dikke lende genoemd. Perfect om lamsbiefstuk van te snijden en deze te grillen of te bakken en rose te serveren.

Nieuw-Zeelands lamsvlees van Maori Lakes staat garant voor constante topkwaliteit vlees. Het is een goed bewaard geheim van het zuidelijke eiland van het land. Vers bronwater uit de bergen, heldere meren en aangename temperaturen zorgen voor mals en vers gras waar de lammeren op grazen. Het gehele jaar door. De lammeren leven uitsluitend buiten in alle vrijheid en rust, waardoor ze zich op een natuurlijke manier ontwikkelen. Deze 100% natuurlijke werkwijze is terug te vinden in het vlees; uitzonderlijke kwaliteit, zacht en een bijzonder subtiele smaak. Veel chefs werken daarom ook alleen nog maar met lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Het vlees is wat vetter dan Hollands lam, en daardoor is een mals en sappig stuk vlees na bereiding gegarandeerd!


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

Gewicht600 gram
ConditieVers
HerkomstNieuw-Zeeland
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs2,50 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.