Lamsbout rollade gekruid

12,75 €/500 gram

Nice to Meat

Een hele opgebonden rollade van de bout van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende technische delen, waardoor het vlees ook verschillende structuren heeft. Deze bout is volledig uitgebeend, het heupbeen en de bilpijp zijn verwijderd, en daarna opgebonden. Hierdoor blijft het vlees mooi bij elkaar tijdens de bereiding. De bout is perfect om in zijn geheel te braden of op lage temperatuur te garen.

12,75 €/500 gram

Een hele opgebonden rollade van de bout van Hollandse lammeren. Het natuurlijke vlees van deze lammeren, allen afstammelingen van de Texelaar, wordt speciaal geselecteerd bij boeren uit heel het land, om het hele jaar rond vlees met een perfecte smaak en structuur te kunnen garanderen. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat uit verschillende technische delen, waardoor het vlees ook verschillende structuren heeft. Deze bout is volledig uitgebeend, het heupbeen en de bilpijp zijn verwijderd, en daarna opgebonden. Hierdoor blijft het vlees mooi bij elkaar tijdens de bereiding. De bout is perfect om in zijn geheel te braden of op lage temperatuur te garen.

Door heel Nederland lopen schapenkuddes vrij rond, van de Zuid-Limburgse heuvellandschappen tot aan de Overijselse laagveenmoerassen. En natuurlijk Texel. Veel schapenboeren houden de schapen vanwege de melkproductie, en daarvoor zijn lammeren noodzakelijk. De lammeren leven in Nederland als een 'God in Frankrijk'. Het Nederlandse landschap biedt ongekend veel bewegingsvrijheid en een afwisselend menu van kruidige grassen. Een gezonde en natuurlijke groei gegarandeerd! Het vlees van de lammeren heeft een subtiele smaak en een lichtrode kleur. Het is perfect geschikt om te kruiden met bijvoorbeeld rozemarijn of tijm en op lage temperatuur in de oven te garen.


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

Gewicht2,2 kg
ConditieVers
HerkomstNederland
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs12,75 €/500 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.