Kalfs haas steak blank

8,90 €/100 gram

Nice to Meat

Geportioneerde blanke kalfshaas steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de boter te bakken.

8,90 €/100 gram

Geportioneerde blanke kalfshaas steak van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De kalfshaas is afkomstig uit de rug van het kalf. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse kalfsvlees beschikbaar. Deze kalfshaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de boter te bakken.

Om melk te kunnen geven, moet een koe een kalf krijgen. Aangezien Nederlandse boeren enorme hoeveelheden producten zoals melk, boter, kaas en yoghurt maken is het logisch dat er in Nederland ook veel kalveren zijn. De stierkalfjes hebben geen toekomst als melkkoe en worden dus vleeskalfjes. Het meeste kalfsvlees wordt geëxporteerd, bijvoorbeeld naar Italië. Er worden twee soorten kalfsvlees geproduceerd: blank en rose. Blank kalfsvlees is licht van kleur. Dit komt in grote lijnen door de melkvoeding die deze kalveren krijgen. Het vlees heeft een zeer fijne structuur en subtiele smaak. Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur. De rose kleur wordt bereikt door de voeding die de kalveren krijgen vanaf de leeftijd van twee maanden. De kalveren krijgen dan ruwvoer van maïs en granen. Rose kalfsvlees heeft door het verschil in voeding ten opzichte van blank kalfsvlees een wat meer uitgesproken smaak en iets meer structuur.


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

GewichtPortiegewicht
ConditieVers
HerkomstNederland
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs8,90 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.