Japanse Wagyu Pastrami

13,50 €/100 gram

Nice to Meat

Huisgemaakte pastrami van A4 Japans Wagyu rundvlees. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna wordt het vlees eerst gepekeld en daarna lichtgerookt en gekookt. De Japanse Wagyu pastrami is uitermate geschikt als borrelhapje of als onderdeel van een charcuterie-schotel.

13,50 €/100 gram

Huisgemaakte pastrami van A4 Japans Wagyu rundvlees. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna wordt het vlees eerst gepekeld en daarna lichtgerookt en gekookt. De Japanse Wagyu pastrami is uitermate geschikt als borrelhapje of als onderdeel van een charcuterie-schotel.

Wagyu betekent letterlijk vertaald “Japanse koe”. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Ondanks dat de kwaliteit van Amerikaans en Australisch Wagyu zeer goed te noemen is, overtreft Japans Wagyu deze op alle vlakken; marmeringsgraad, vet- en vleeskleur, structuur en smaak! Nice to Meat Japans Wagyu is afkomstig van 100% volbloed runderen van het ras Japanese Black, geboren en getogen in Japan. De speciaal voor Nice to Meat geselecteerde runderen leven in de prachtige omgeving van de Gunma prefectuur, noordwest gelegen van Tokio, waar ze genieten van zorgvuldig geselecteerd voer, zuiver water en schone lucht. De kwaliteit van ons Japans Wagyu is gegarandeerd door strenge controle tijdens de selectie van het vlees, waarbij alleen A3, A4 en A5 kwaliteit volgens de Japan Meat Grading Association goed genoeg zijn.


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

GewichtPortiegewicht
ConditieVers
HerkomstJapan
VerpakkingGasverpakt
Eenheid prijs13,50 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.