Ierse Entrecote steak

4,50 €/100 gram

Nice to Meat

Geportioneerde entrecote steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door het randje vet ook meer smaak. Een fantastische steak voor op de grill of barbecue, of om in de boter te bakken.

4,50 €/100 gram

Geportioneerde entrecote steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door het randje vet ook meer smaak. Een fantastische steak voor op de grill of barbecue, of om in de boter te bakken.

Ierland is in Europa het land dat het beste grasgevoerde rundvlees produceert. Ruim 60 procent van het land is grasland dat gebruikt wordt door veehouders. Ierland heeft een ideale ligging voor vleesveeboeren; vanwege de constante frisse zeelucht en voldoende regen, zijn de velden het hele jaar door prachtig groen en bieden dus voldoende voedsel voor de runderen. En juist dit gras zorgt voor de verfijnde smaak. Vlees zoals het vroeger smaakte, vlees met pit. Voor de rundvleesproductie worden uitsluitend echte vleesrassen zoals Angus en Hereford gebruikt. De runderen worden op een milieu- en diervriendeijke manier gehouden; ze lopen immers constant buiten. Absoluut een natuurproduct en lekker gezond!


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

GewichtPortiegewicht
ConditieVers
HerkomstIerland
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs4,50 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.