Holtkamp MRIJ Bitterballen 49 stuks

27,20 €/stuk

Nice to Meat

Een doos MRIJ bitterballen (49 stuks) van Patesserie Holtkamp. Een chique rundvleesbitterbal ontwikkeld in samenwerking met superslager Piet van den Berg. Holtkamp wilde een rundvleesbitterbal met de smaak van vroeger maken en de MRIJ-runderen van Piet van den Berg leveren hiervoor het perfecte vlees. De MRIJ-Piet van den Berg bitterbal heeft een mooie dunne korst en bevat geen verdikkings- en conserveringsmiddelen. De bitterbal bevat 35 procent vlees van de roodbonte koeien van Piet, die in eigen beheer worden gemest op Veehouderij de Koningshof.

27,20 €/stuk

Een doos MRIJ bitterballen (49 stuks) van Patesserie Holtkamp. Een chique rundvleesbitterbal ontwikkeld in samenwerking met superslager Piet van den Berg. Holtkamp wilde een rundvleesbitterbal met de smaak van vroeger maken en de MRIJ-runderen van Piet van den Berg leveren hiervoor het perfecte vlees. De MRIJ-Piet van den Berg bitterbal heeft een mooie dunne korst en bevat geen verdikkings- en conserveringsmiddelen. De bitterbal bevat 35 procent vlees van de roodbonte koeien van Piet, die in eigen beheer worden gemest op Veehouderij de Koningshof.

De beroemde Holtkamp-croquet wordt sinds jaren op ambachtelijke wijze vervaardigd in de croquetten­keuken op de Noorderstraat (de achteringang van de Holtkamp winkel aan de Amsterdamse Vijzelgracht). Er is in de loop der jaren echter een grote en nog steeds toenemende vraag naar de croquet ontstaan en de ruimte werd helaas te klein. In 2005 werd besloten om de croquettenkeuken te verplaatsen en er werd een geschikte lokatie gevonden in Sloterdijk. De nieuwe croquettenkeuken is dan misschien wel volgens de laatste richtlijnen en met de modernste technologie ingericht, het produktieproces is hetzelfde gebleven. De Holtkamp-croquet is nog steeds van dezelfde ambachtelijke kwaliteit als voorheen.


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

ConditieDiepvries
HerkomstNederland
VerpakkingDoos
Eenheid prijs27,20 €/stuk
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.