Hereford Rump steak

2,65 €/100 gram

Nice to Meat

Geportioneerde rumpsteak steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of entrecote een wat magerder stukje vlees, maar zonder twijfel lekker mals en smaakvol.

2,65 €/100 gram

Geportioneerde rumpsteak steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of entrecote een wat magerder stukje vlees, maar zonder twijfel lekker mals en smaakvol.

Uruguay is een klein land in Zuid-Amerika waar een manier van veeteelt generaties na generatie onveranderd is gebleven. Het vlees is uitsluitend afkomstig van Hereford ossen en is 100% puur natuur omdat ze 24-30 maanden rondlopen op de pampa die zo groot zijn als de provincie Utrecht. Alle ruimte dus om zich in alle vrijheid te bewegen en eindeloos te grazen. Ze worden niet bijgevoerd, maar leven op eigen kracht. Hierdoor ontstaat een absoluut natuurproduct en dat is terug te proeven in de smaak!


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

GewichtPortiegewicht
ConditieVers
HerkomstUruguay
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs2,65 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.