Coppa di Parma

Nice to Meat

Op de heuvels van de provincie Parma worden deze coppa's (varkens schoudervlees) gedroogd. Het vlees wordt zorgvuldig gezouten en op smaak gebracht en langzaam droog-gezouten. Traditionele recepten en constante productie controle zijn waarborgen van de kwaliteit en de kenmerken van de originele Italiaanse Coppa

Op de heuvels van de provincie Parma worden deze coppa's (varkens schoudervlees) gedroogd. Het vlees wordt zorgvuldig gezouten en op smaak gebracht en langzaam droog-gezouten. Traditionele recepten en constante productie controle zijn waarborgen van de kwaliteit en de kenmerken van de originele Italiaanse Coppa

Italië en delicatessen van varkensvlees. Dit is een gouden combinatie. Salami, parmaham, pancetta en mortadella zomaar een aantal specialiteiten die onmisbaar zijn in de hedendaagse keuken! Door de jaren heen heeft Nice to Meat de beste leveranciers weten te selecteren die net als Nice to Meat alleen gaan voor kwalteit!

 

ConditieVers
HerkomstItalië
Eenheid prijs2,48 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.