Australische Wagyu Ossenhaas 7+ heel

16,40 €/100 gram

Nice to Meat

Een hele ossenhaas zonder ketting van het Wagyu rund uit Australie van het merk Auskobe. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas is mooi gemarmerd en kan perfect gebruikt worden om te grillen of als braadstuk.

16,40 €/100 gram

Een hele ossenhaas zonder ketting van het Wagyu rund uit Australie van het merk Auskobe. Auskobe staat garant voor hoge kwaliteit Wagyu rundvlees met fijne dooradering. De runderen leven in het oosten van Australie, waar zij vrij grazen op de uitgestrekte graslanden. Ze worden 450 tot 500 dagen bijgevoerd met energierijk voedsel bestaande uit granen, mais en mineralen. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas is mooi gemarmerd en kan perfect gebruikt worden om te grillen of als braadstuk.

Al vele jaren maken Wagyu runderen deel uit van het Australische landschap. Ooit begonnen met enkele embryo's uit Japan, is er inmiddels een groot aantal Wagyu's in Australie. De manier van opvoeden lijkt op die in Japan; het welzijn van het dier staat voorop en de runderen worden door de boer verzorgd alof ze onderdeel zijn van de familie. De runderen in Australie zijn gegarandeerd vrij van groeihormonen en antibiotica. Het voornaamste verschil met origineel Japans Wagyu, zit in de raszuiverheid, bloedlijnen en lengte van bijvoeren. Het vlees van Australische Wagyu runderen is wat lichter gemarmerd dan origineel Wagyu, en daarom wat toegankelijker voor bijvoorbeeld steakbereidingen.


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

Gewicht2,5 kg
ConditieVers
HerkomstAustralie
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs16,40 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.