Aussie Black Angus Ribeye steak

5,50 €/100 gram

Nice to Meat

Geportioneerde ribeye steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en vetter en is daarom bij veel vleesliefhebbers de favoriet.

5,50 €/100 gram

Geportioneerde ribeye steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en vetter en is daarom bij veel vleesliefhebbers de favoriet.

Australie is een van de grootste vleesproduceren landen ter wereld. Toch is het vlees wat daar met veel liefde en aandacht gemaakt wordt, veel minder bekend dan dat uit bijvoorbeeld Zuid-Amerika of de Verenigde Staten. Australie kent een Black Angus veestapel die groter is dan het aantal inwoners van het land. Aussie Angus Reserve rundvlees is uitsluitend vlees van 100% raszuivere Black Angus runderen, die speciaal voor dit merk op kwaliteit zijn geselecteerd. Alleen de allerbeste runderen worden zo 'reserve'. De Black Angus runderen leven in het zuiden en oosten van Australie. De perfecte smaak, structuur en malsheid worden mede bepaald door de manier van voeden. Ten minste 150 dagen krijgen de dieren een dieet van verschillende granen en mineralen, waardoor er een mooie marmering ontstaat in het vlees. De kwaliteit van het vlees wordt nauwkeurig in de gaten gehouden door de MSA (Meat Standards Australia). De runderen zijn gegarandeerd vrij van groeihormonen en preventieve antibiotica; ze leven gezond en kunnen dus ook op eigen kracht natuurlijk groeien. Het vlees van Aussie Angus Reserve is zacht en sappig, een absoluut topproduct van Down Under!


Dit product wordt geleverd door Nice to Meat. Nice to Meat is een professionele horecaslagerij en leverancier van ambachtelijk vlees en vleesproducten aan hotels en restaurants. Ontstaan uit een kleine slagerij aan de Amsterdamse Kinkerstraat, opereert Nice to Meat tegenwoordig vanuit in 2013 opgeleverde, state-of-the-art, productiefaciliteiten in Almere. Sinds de jaren 0 wordt Nice to Meat geleid door de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Nice to Meat zijn specialiteiten al snel leveren aan enkele bekende hotels en restaurants in de hoofdstad. Een eigen importorganisatie stelt Nice to Meat uitstekend in staat om kwalitatief hoogstaande producten exclusief en direct bij de bron in te kopen. Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwt Nice to Meat dan ook als een kunst. Onder het veelzeggende motto ‘Meat is Artworden tradities in ere gehouden. Inmiddels is Nice to Meat leverancier van vele (internationale) tophotels en (sterren)restaurants.

GewichtPortiegewicht
ConditieVers
HerkomstAustralie
VerpakkingVacuum
Eenheid prijs5,50 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.