Vlees

Er zijn 220 producten

Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van ambachtelijke vleesproducten, lokaal of import, altijd vers, verantwoord en van de beste kwaliteit. De selectie van de topslagers van Nice to Meat, waar tot nu toe alleen top-chefs mee kookten, nu speciaal voor jou geportioneerd, verpakt en thuis geleverd.

193 - 216 van 220 producten weergegeven
  • 1600400

    Geportioneerde biefstuk van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie.Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk minder vet en de structuur is iets vaster dan die van de...

  • 9501100

    Huisgemaakte pastrami van rundvlees van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna wordt het vlees eerst gepekeld en daarna lichtgerookt en gekookt. De Wagyu pastrami is uitermate geschikt...

  • 8200400

    Geportioneerde biefstuk van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil of het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze steak minder vet, maar vanwege...

  • 9500150

    Huisgemaakte pastrami van vlees van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna wordt het vlees eerst gepekeld en daarna lichtgerookt en gekookt. De USA Black Angus pastrami is uitermate geschikt...

  • 1600250

    Geportioneerde entrecote steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door hogere...

  • 190020

    Een doos met daarin 10x geportioneerde Hereford Ribeye steak van 150 gram en 10x geportioneerde Hereford Rump steak van 150 gram. De steaks worden vers gesneden en per stuk vacuum verpakt. Ideaal om thuis in te vriezen, zodat je op ieder moment kunt genieten van een kwalitatieve biefstuk.

  • 1310490

    Geportioneerde rumpsteak steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

  • 1500500

    Geportioneerde bavette steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette...

  • 1600490

    Geportioneerde rumpsteak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of entrecote een wat magerder stukje vlees,...

  • 9512150

    Huisgemaakte pastrami van A4 Japans Wagyu rundvlees. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna...

  • 1150350

    Geportioneerde ribeye steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

  • 1502050

    Geportioneerde snitzel van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Een snitzel, oorspronkelijk uit de Oostenrijkse keuken, is een plat stuk vlees dat om en om gebraden wordt. Deze snitzel wordt gesneden van de bovenbil en is mals en smaakvol.

  • 1500490

    Geportioneerde rumpsteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

  • 1150250

    Geportioneerde entrecote steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets...

  • 8200450

    Geportioneerde rumpsteak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of...

  • 4951330

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Calibri; color: #000000}Geitenvlees is erg populair in de Indonedische keuken: het vlees van de Polderbok is dan ook heerlijk in een traditionele Rendang Kambing, een stoofgerecht op basis van geitenvlees, kokos en verschillende kruiden en specerijen. Voor dit poulet van geitenbok worden de...

  • 4951375

    Ambachtelijk gemaakte paté met vlees van de Polderbok. Heerlijk voor op brood of voor bij de borrel. Het vlees van de geitenbokjes een heerlijke, maar milde smaak en dat proef je terug in deze paté. Gemaakt met een gedeelte bokkenvlees en een deel varkensvlees voor de optimale structuur. Daarnaast zijn room en tuinkruiden toegevoegd om de smaak te...

  • 4951350

    Saté is een graaggeziene vleesbereiding in Nederland, zowel van varkens- en rundvlees. Maar wist je dat in Indonesië saté ook vaak van geitenvlees wordt gemaakt? Met het poulet voor saté van de Polderbok maak je thuis de lekkerste geitensaté, ofwel Saté Kambing. Het vlees voor het poulet wordt gesneden van de bout van de Polderbok en is zacht van...

  • 4951120

    Een hele schouder met been van het Polderbok afkomstig van geitenboeren uit Flevoland. De schouder van het geitenbok is wat steviger van structuur dan de bout en is daarom vooral geschikt voor bereidingen op lage temperatuur. Denk aan rollade's, curry's en andere stoofgerechten. Het Polderbokje is mild van smaak maar het vlees heeft zeker karakter. Een...

  • 4951170

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Lucida Grande'; color: #000000}p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Lucida Grande'; color: #000000}Een perfect alternatief voor de traditionele lamsrollade. Een ambachtelijke rollade van het Polderbok. Gemaakt van de bout van het geitenbokje. Het boutje is volledig...

  • 9501000

    Huisgemaakte salami van vlees van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. Voor deze salami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen uitgezocht, welke naar eigen receptuur gemalen en gekruid worden. Daarna rijpen de salami's gemiddeld 6 weken. Het resultaat is...

  • 9600075

    Een ambachtelijke, traditioneel gerookte rauwe ham met zwoerd en brandmerk. Drooggezouten, langzaam gerookt en in rust gerijpt. Mild en zacht van smaak. Ouderwetse kwaliteit. Puur natuur en zonder toevoegingen.

  • 2002400

    Opgebonden blanke rollade van Hollandse melkgevoerde kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! Deze rollade wordt gemaakt van de nek van het kalf. De nek heeft als spier behoorlijk bewogen is heeft daarom een stevige bite. Maar ook veel smaak. Daarom uitstekend geschikt om rollades van te maken en op lage temperatuur...

  • 4100200

    Een hele bout met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat...

Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van ambachtelijke vleesproducten, lokaal of import, altijd vers, verantwoord en van de beste kwaliteit. De selectie van de topslagers van Nice to Meat, waar tot nu toe alleen top-chefs mee kookten, nu speciaal voor jou geportioneerd, verpakt en thuis geleverd.

Filter

Prijs

1 € - 787 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.