Vlees

Er zijn 217 producten

Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van ambachtelijke vleesproducten, lokaal of import, altijd vers, verantwoord en van de beste kwaliteit. De selectie van de topslagers van Nice to Meat, waar tot nu toe alleen top-chefs mee kookten, nu speciaal voor jou geportioneerd, verpakt en thuis geleverd.

193 - 216 van 217 producten weergegeven
  • 1600490

    Geportioneerde rumpsteak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of entrecote een wat magerder stukje vlees,...

    4,25 €/100 gram
  • 9512150

    Huisgemaakte pastrami van A4 Japans Wagyu rundvlees. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna...

    13,50 €/100 gram
  • 1500490

    Geportioneerde rumpsteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

    3,80 €/100 gram
  • PAR241031

    El mejor jamon del mundo, zo noemde fenomeen Ferran Adrià deze ham van de achterpoot van het met eikeltjes gevoede Iberico-varken dat gezouten en onder ideale omstandigheden gerijpt wordt door Joselito.

    19,95 €/stuk
  • PAR240272

    Paleta Ibérica is ham van de voorpoot van het varken, maar formeel hoort ham, jamón, alleen bij de achterpoot. Paleta is echter op precies dezelfde wijze verkregen als de jamón van Joselito. Omdat de voorpoot qua omvang wat kleiner is, heeft dit deel niet drie maar twee jaar gerijpt.

    16,25 €/stuk
  • 1150350

    Geportioneerde ribeye steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

    4,30 €/100 gram
  • 1502050

    Geportioneerde snitzel van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Een snitzel, oorspronkelijk uit de Oostenrijkse keuken, is een plat stuk vlees dat om en om gebraden wordt. Deze snitzel wordt gesneden van de bovenbil en is mals en smaakvol.

    2,95 €/100 gram
  • 1500500

    Geportioneerde bavette steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette...

    4,20 €/100 gram
  • 8200450

    Geportioneerde rumpsteak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of...

    6,50 €/100 gram
  • 1150250

    Geportioneerde entrecote steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets...

    4,50 €/100 gram
  • 9501000

    Huisgemaakte salami van vlees van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. Voor deze salami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen uitgezocht, welke naar eigen receptuur gemalen en gekruid worden. Daarna rijpen de salami's gemiddeld 6 weken. Het resultaat is...

    7,50 €/100 gram
  • 9600075

    Een ambachtelijke, traditioneel gerookte rauwe ham met zwoerd en brandmerk. Drooggezouten, langzaam gerookt en in rust gerijpt. Mild en zacht van smaak. Ouderwetse kwaliteit. Puur natuur en zonder toevoegingen.

    24,5 €/kg
  • PAR240296

    Als iets de smaak van Spanje oproept, dan is het wel chorizo. Een typisch Spaanse licht pittige worst die er in allerlei kwaliteiten is. Wij vonden die van Embutidos Alejandro die speciaal bedoeld is voor bereiding op de BBQ of op de plancha. Voor warme bereiding inderdaad dus.

    4,95 €/stuk
  • PAR240982

    Fuet betekent in het Catalaans letterlijk zweep, het is een lange, dunne, gefermenteerde en gedroogde worst. Deze heeft een licht zoete, licht gepeperde smaak. De worst valt op door zijn dunne vorm en het schimmellaagje dat tijdens het drogen ontstaat. Deze schimmel is de Penicillium candida die ook op brie en camembert te vinden is.

    30,55 €/stuk
  • 4100200

    Een hele bout met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en bestaat...

    22,95 €/kg
  • 4100400

    Een hele bout zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De bout is afkomstig van de bilpartij van het lam en...

    28,6 €/kg
  • 4101200

    Een hele schouder met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in beweging...

    15,55 €/kg
  • 4101600

    Een opgebonden rollade van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Deze bout is volledig uitgebeend, het heupbeen...

    18,95 €/kg
  • 4101400

    Een hele schouder zonder been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. De schouder is vergeleken met de bout meer in...

    21,25 €/kg
  • 4102610

    Een rug met been van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Een rug van het Wiedenlam is bij uitstek geschikt als een mooi...

    33,9 €/kg
  • 4103000

    Poulet van de bout van het Wieden lam. Het Wiedenlam, een kruising van Texelaar (2/3) en Flevolander (1/3) zorgt voor een uitmuntende kwaliteit zuiglam. Het vlees is puur natuur en onderscheidt zich door een voortreffelijke vlees-vet verhouding, een fijne structuur en een mooie zachte smaak. Het poulet is perfect om op lage temperatuur te garen of te stoven.

    16,95 €/kg
  • 3500200

    Een hele rugfilet van het Iberico varken, afkomstig uit de Spaanse provincie Extremadura. De varkens voeden zich met name met eikeltjes, wat resulteert in een fijne dooradering en een structuur die vergelijkbaar is met de structuur van Wagyu. Deze dooradering heeft het vlees een unieke smaak. De rugfilet is afkomstig uit de rug van het varken en is...

    3,50 €/100 gram
  • 3300200

    Een hele lende van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. De lende is afkomstig uit de rug van het varken en is vergeleken met de procureur een stuk...

    15 €/500 gram
  • 3300250

    Geportioneerde entrecote steak van het Hollandse Livar varken. Livar staat voor Limburgs kloostervarken en mag met recht een smakelijk streekproduct genoemd worden. De fok van de varkens staat volledig in het teken van dierenwelzijn, vleeskwaliteit en onderscheidende smaak. Deze entrecote steak wordt gesneden van de lende en heeft een mooi randje vet....

    16,50 €/500 gram

Bij Directlyfrom.nl vind je een breed assortiment van ambachtelijke vleesproducten, lokaal of import, altijd vers, verantwoord en van de beste kwaliteit. De selectie van de topslagers van Nice to Meat, waar tot nu toe alleen top-chefs mee kookten, nu speciaal voor jou geportioneerd, verpakt en thuis geleverd.

Filter

Prijs

1 € - 787 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.