Vleeswaren

Er zijn 19 producten
1 - 19 van 19 producten weergegeven
  • 9600020

    De kwaliteit van Livar is goed te proeven in deze mooie gekookte ham. Sappig en smaakvol zijn de juiste omschrijvingen. Ideaal ook te gebruiken bij asperges.

  • 9600060

    Bressola is een echte delicatesse. Luchtgedroogde rundvlees uit de Italiaanse Alpen. Heerlijk als voorgerecht met rucola, zwarte peper en Parmesaanse kaas.

  • 9600015

    Een paradepaardje van Nice to Meat! Dit is zoals rookvlees hoort te zijn. Niet te zout, smaakvol en heerlijk zacht. Rookvlees van prachtige kwaliteit.

  • 9600065

    Gekookte Lamsham, heerlijk als voorgerecht met honing-mosterd dressing en rucola of als vleeswaren voor een luxe sandwich.

  • 9600035

    Gepekeld, gekookt en met liefde gemaakt. Dat maakt deze beenham zo bijzonder! Lekker voor op brood, salade, of door de nasi!

  • 9600050

    Rose gegaarde bovenbil van de kalf. Heel zacht van smaak, heerlijk voor bij een voorgerecht, op brood of op een charcuteriebordje!

  • 9600040

    Op de heuvels van de provincie Parma worden deze coppa's (varkens schoudervlees) gedroogd. Het vlees wordt zorgvuldig gezouten en op smaak gebracht en langzaam droog-gezouten. Traditionele recepten en constante productie controle zijn waarborgen van de kwaliteit en de kenmerken van de originele Italiaanse Coppa

  • 9600070

    Kalfspastrami is een echte lekkernij. Sappig, mals en kruidig met een vleugje anijs! Heerlijk voor de lunch gerecht!

  • 9600025

    Italiaans pancetta, 3 maanden luchtgedroogde varkensspek. Italië en varkensvlees is een gouden combinatie, zo ook met de pancetta. Pancetta is een veelzijdig product, zo kan het rauw worden gegeten, als basis voor de carbonarasaus en om vlees mee in te wikkelen!

  • 9600045

    Mortadella heeft soms een doorsnee van wel 40 cm. en wordt gemaakt met peperkorrels, olijven, pistachenootjes of knoflook en heeft altijd vlekjes van varkensvet. Mortadella wordt gebruikt voor pizzas, sandwiches en tortelinni.

  • 9600000

    Een heerlijk traditioneel gedroogde Spaanse worst.

  • 9600055

    De Salami Felino komt oorspronkelijk uit de gemeente Felino, provincie Parma. Uit deze provincie komen nog veel meer charcuterie specialiteiten! De salami felino wordt gemaakt van varkensvlees, knoflook, gemalen peper, zout en droge witte wijn.

  • 9600030

    Een kleine gedroogde salami die heerlijk past voor bij een glas wijn. Cacciatore komt van het Italiaanse woord voor jager die tijdens de jacht dit soort worstjes bij zich hadden voor eten. De worstjes werden aan de broeksriem gehangen en lekker met wijn en brood tijdens en na het jagen opgegeten.

  • 9501100

    Huisgemaakte pastrami van rundvlees van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna wordt het vlees eerst gepekeld en daarna lichtgerookt en gekookt. De Wagyu pastrami is uitermate geschikt...

  • 9500150

    Huisgemaakte pastrami van vlees van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna wordt het vlees eerst gepekeld en daarna lichtgerookt en gekookt. De USA Black Angus pastrami is uitermate geschikt...

  • 9512150

    Huisgemaakte pastrami van A4 Japans Wagyu rundvlees. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Voor de pastrami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd die eerst gekruid worden met een speciale melange. Daarna...

  • 9501000

    Huisgemaakte salami van vlees van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. Voor deze salami worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen uitgezocht, welke naar eigen receptuur gemalen en gekruid worden. Daarna rijpen de salami's gemiddeld 6 weken. Het resultaat is...

  • 9600075

    Een ambachtelijke, traditioneel gerookte rauwe ham met zwoerd en brandmerk. Drooggezouten, langzaam gerookt en in rust gerijpt. Mild en zacht van smaak. Ouderwetse kwaliteit. Puur natuur en zonder toevoegingen.

  • 9512100

    Huisgemaakte rookfilet van A4 Japans Wagyu rundvlees. Superieur rundvlees van 100% Japanese Wagyu runderen. Authentiek Wagyu staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. Voor de rookfilet worden malse en mooi gemarmerde vleesdelen geselecteerd, die eerst gepekeld en daarna gerookt worden. De Wagyu...

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.