Rundvlees

Er zijn 108 producten
97 - 108 van 108 producten weergegeven
  • 1600400

    Geportioneerde biefstuk van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie.Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk minder vet en de structuur is iets vaster dan die van de...

  • 8200400

    Geportioneerde biefstuk van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil of het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze steak minder vet, maar vanwege...

  • 1600250

    Geportioneerde entrecote steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door hogere...

  • 190020

    Een doos met daarin 10x geportioneerde Hereford Ribeye steak van 150 gram en 10x geportioneerde Hereford Rump steak van 150 gram. De steaks worden vers gesneden en per stuk vacuum verpakt. Ideaal om thuis in te vriezen, zodat je op ieder moment kunt genieten van een kwalitatieve biefstuk.

  • 1310490

    Geportioneerde rumpsteak steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

  • 1500500

    Geportioneerde bavette steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Typisch werkvlees en daarom heeft het een meer grove structuur. Vroeger werd de bavette...

  • 1600490

    Geportioneerde rumpsteak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of entrecote een wat magerder stukje vlees,...

  • 1150350

    Geportioneerde ribeye steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de...

  • 1502050

    Geportioneerde snitzel van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Een snitzel, oorspronkelijk uit de Oostenrijkse keuken, is een plat stuk vlees dat om en om gebraden wordt. Deze snitzel wordt gesneden van de bovenbil en is mals en smaakvol.

  • 1500490

    Geportioneerde rumpsteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is...

  • 1150250

    Geportioneerde entrecote steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets...

  • 8200450

    Geportioneerde rumpsteak van Morgan Davis, het lekkerste rundvlees dat in de Verenigde Staten gemaakt wordt. Het ras is een kruising tussen Wagyu en Black Angus. De rumpsteak wordt gesneden van de rump of wel de dikke lende. De dikke lende ligt in het verlengde van de entrecote en is onderdeel van de bil van het rund. Het is vergeleken met de ribeye of...

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.