Rundvlees

Er zijn 108 producten
73 - 96 van 108 producten weergegeven
  • 1000600

    Een mooi stuk rosbief van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De rosbief wordt gesneden uit verschillende magere en malse delen uit de...

    3,75 €/100 gram
  • 1001100

    Opgebonden runderrollade van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze rollade wordt gemaakt van de champrib. De champrib is uitstekend...

    14,50 €/500 gram
  • 7001000

    Een superieure hamburger gemaakt van 75% Black Angus rundvlees en 25% Japanese Wagyu. Deze combinatie zorgt voor een explosie van smaak en een heerlijk sappige structuur. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de burger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    4 €/100 gram
  • 1310350

    Geportioneerde ribeye steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het...

    3,2 €/100 gram
  • 1011400

    Geportioneerde Dry Aged tomahawk steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De Tomahawk kan vergeleken worden met de primerib; het is de ribeye aan het been. Om het stuk vlees wat stoerder te laten ogen, zijn de ribbenen extra lang afgezaagd, waardoor het vlees met been net op een bijl lijkt. Vandaar de naam Tomahawk. Bak...

  • 1010250

    Geportioneerde Dry Aged entrecote steak van het Hollandse Weiderund. Smaakvol rundvlees van Nederlandse bodem. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken met de ossenhaas een iets steviger mondgevoel, maar door het meer aanwezige vet ook...

    12 €/250 gram
  • 7000600

    Een heerlijke rulle hamburger van grasgevoerd rundvlees uit Schotland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze burger kan uitstekend medium gegeten worden. Bestrooi de hamburger na het bakken met wat grof zeezout en vergemalen peper.

    1,50 €/100 gram
  • 1000150

    Geportioneerde ossenhaas steak van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een...

    7,50 €/100 gram
  • 1150100

    Een hele ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas kan perfect gebruikt worden om te grillen of als...

    4,80 €/100 gram
  • 1000450

    Geportioneerde kogelbiefstuk van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze biefstuk wordt gesneden van zowel het kogelgedeelte uit de...

    4,30 €/100 gram
  • 1500150

    Geportioneerde ossenhaas steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak is...

    14 €/100 gram
  • 1600350

    Geportioneerde ribeye steak van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het vlees. Vergeleken met de entrecote is de ribeye iets malser en...

    5,50 €/100 gram
  • 1155010

    Mooie puntjes van de ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De puntjes worden gesneden van de ossenhaas, die afkomstig is uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. De puntjes zijn...

    12,50 €/500 gram
  • 1310150

    Geportioneerde ossenhaas steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak...

    5,50 €/100 gram
  • 1310250

    Geportioneerde entrecote steak uit Uruguay, waar de Hereford runderen vrij grazen over de uitgestrekte pampa's. De runderen eten uitsluitend gras en leven het hele jaar rond in de buitenlucht. De entrecote is afkomstig uit de rug van het rund. Het is een langwerpige, gelijkvormige spier met een laagje vet aan de bovenkant. De entrecote heeft vergeleken...

    2,90 €/100 gram
  • 1155030

    Heerlijke spiesjes gemaakt van ossenhaas uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De spiesjes worden gemaakt van de ossenhaas, die afkomstig is uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar.De...

    3,20 €/100 gram
  • 1500400

    Geportioneerde biefstuk van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze...

    2,95 €/100 gram
  • 1150400

    Geportioneerde biefstuk uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk mager en de structuur is...

    12,50 €/500 gram
  • 1150450

    Geportioneerde kogelbiefstuk uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. Deze biefstuk wordt gesneden van zowel het kogelgedeelte uit de bovenbil als het kogelgedeelte uit het spierstuk. Deze kogelbiefstuk is een heerlijk, mals en mager stukje vlees wat zich het beste...

    13,50 €/500 gram
  • 1500680

    Geportioneerde housesteak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De housesteak wordt gesneden van de sucade. De sucade wordt 'gesplitst', wat wil zeggen dat de zeen er tussenuit gesneden wordt en zo mooie steaks gesneden kunnen worden....

    4,40 €/100 gram
  • 1150150

    Geportioneerde ossenhaas steak uit Ierland, de plek bij uitstek voor hoge kwaliteit grasgevoerd rundvlees van met name bekende vleesrassen als Angus en Hereford. De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te...

    7 €/100 gram
  • 1600400

    Geportioneerde biefstuk van Aussie Angus Reserve, minimaal 150 dagen graangevoerd Black Angus rundvlees uit Australie.Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse biefstukdelen, zoals de bovenbil en het spierstuk. Vergeleken met bijvoorbeeld de entrecote en de ribeye is deze biefstuk minder vet en de structuur is iets vaster dan die van de...

    2,79 €/100 gram
  • 1500350

    Geportioneerde ribeye steak van Creekstone Farms, 140 dagen maisgevoerd Black Angus rundvlees uit de USA. Door vele chefs verkozen als het perfecte vlees voor een echte Amerikaanse steak. De ribeye wordt gesneden van de fijne rib van het rund, die ligt in het verlengde van de entrecote. De ribeye is wat ronder van vorm en heeft wat meer vet tussen het...

    6,75 €/100 gram
  • 1000400

    Geportioneerde Hollandse biefstuk van het Maas, Rijn en Ijssel (MRIJ) rund van superslager Piet van den Berg. MRIJ rundvlees prijkt trots op de menukaart van menig toprestaurant, met naam en toenaam. MRIJ is synoniem voor gegarandeerd gezond vlees. Een topproduct voor de echte vleesliefhebber. Deze biefstuk wordt gesneden van verschillende malse...

    3,50 €/100 gram
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.