Zeeduivel, moten

Schmidt Zeevis

Alleen het staartstuk van de zeeduivel (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om te grillen, stoven of bakken. 

Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Alleen het staartstuk van de zeeduivel (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om te grillen, stoven of bakken. 

Het is tijdelijk niet mogelijk om de producten van Schmidt Zeevis via Directlyfrom.nl te bestellen. Excuses voor het ongemak.

De zeeduivel is een bijzondere en bijna angstaanjagende verschijning. In het Engels wordt hij ook wel anglerfish genoemd, omdat hij op zijn kop een lange rugstekel met een soort vlaggetje (dient als vislokkertje) heeft. Dit vislokkertje beweegt voor zijn open bek en zo lokt hij zijn prooi. Zijn brede bek heeft een uitstekende onderkaak en scherpe tanden. De zeeduivel komt voor in de Noordoostelijke Atlantische Oceaan en de Zwarte en Middellandse Zee. Alleen het staartstuk (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om te grillen, stoven of bakken.

GewichtEen moot weegt Ca. 200 g (1 pers.)
ConditieVers
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.