Schelvis, filet

3 3 €/stuk

Schmidt Zeevis

De filet van de schelvis is wit tot crèmekleurig, heeft een losse structuur en is geschikt om te bakken of te pocheren. 

3 3 €/stuk

De filet van de schelvis is wit tot crèmekleurig, heeft een losse structuur en is geschikt om te bakken of te pocheren. 

De schelvis behoort tot de familie van de kabeljauw. Schelvis komt net als kabeljauw voor in de koude noordelijke wateren. Het is een belangrijke consumptievis die concurreert met kabeljauw. Net als de zonnevis (Saint Pierre) heeft de schelvis een donkere vlek op de flank, de 'duim van Sint-Petrus'. De filet van de schelvis is wit tot crèmekleurig, heeft een losse structuur en is geschikt om te bakken of te pocheren. In Engeland maken ze van schelvis vaak 'fish and chips'.

Gewicht100 gram
ConditieVers
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.