Roodbaars, filet

12.45 12,45 €/stuk

Schmidt Zeevis

De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 

12.45 12,45 €/stuk

De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 

De roodbaars is familie van de schorpioenvissen en komt vooral voor in de noordelijke zeeën en in de koude wateren van de West-Atlantische Oceaan. De roodbaars is te herkennen aan zijn grote bolle ogen en de helrode of oranjerode kleur. Het stevige witroze vlees biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven.

Gewicht2 filets wegen Ca. 320 g (2 pers.)
ConditieVers
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.