Kabeljauw, hele zijde

30.7 30,70 €/stuk

Schmidt Zeevis

Het stevige witte vlees van de kabeljauw kan op alle manieren klaargemaakt worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet). 

30.7 30,70 €/stuk

Het stevige witte vlees van de kabeljauw kan op alle manieren klaargemaakt worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet). 

De kabeljauw is een koudwatervis en komt voor in de noordelijke wateren. Het is een zeer geliefde consumptievis. Het stevige witte vlees kan op alle manieren klaargemaakt worden. Van kabeljauw wordt ook klipvis of stokvis gemaakt en de wangetjes en kuit kunnen ook gegeten worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet).

GewichtCa. 1.1 kg per stuk
ConditieVers
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.