Verse vis

Er zijn 63 producten
1 - 24 van 63 producten weergegeven
  • 1289000

    Deze inktvis is uitermate geschikt om te grillen of om te vullen met een farce van witvis of langoustine. De kleine inktvissen kunnen ook in zijn geheel bereid worden. 

    0,60 €/stuk
  • 1726085

    De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. 

    3 €/stuk
  • 1308034

    Het stevige witte vlees van de kabeljauw kan op alle manieren klaargemaakt worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepaneerde, gefrituurde stukjes kabeljauwfilet). 

    3,80 €/stuk
  • 1912034

    Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 

    3,70 €/stuk
  • 1726044

    De bereiding van een sliptong is hetzelfde als die van de tong: bakken, pocheren, stomen, stoven of bereiden in de oven. 

    3,20 €/stuk
  • 1997035

    In mediterrane landen is de zwaardvis een ware delicatesse. Het stevige, witte vlees is onweerstaanbaar lekker en kan worden gegrild, gerookt of gebakken. 

    3,25 €/stuk
  • 1912016

    Mooi stuk zalm om sashimi van te snijden! Het stuk is ongesneden, u kunt er zelf plakjes van snijden.

    4,50 €/stuk
  • 1771035

    Het vetarme vlees van de tonijn is stevig en rood. Het vlees kan worden gebakken, gegrild of gestoofd. Rauwe tonijn wordt gebruikt voor sushi en sashimi. 

    5,20 €/stuk
  • 1490009

    Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. 

    5 €/stuk
  • 1972010

    De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 

    11,20 €/stuk
  • 1455001

    De makreel is een vette vis en bevat veel omega-3 vetzuren. Vers smaakt de makreel heerlijk (bakken, grillen of stoven), maar hij kan ook gerookt of gestoomd gegeten worden. 

    3,40 €/stuk
  • 1590009

    De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 

    10,25 €/stuk
  • 1510000

    De octopus wordt veel gebruikt in de mediterrane keuken. Door hem lang te stoven (of sneller: in de snelkookpan) wordt hij heerlijk mals. 

    17,55 €/stuk
  • 1991537

    Deze bijzondere vis heeft stevig, wit vlees. Het heeft een sterke smaak en is zeer geschikt om te bakken. 

    2,40 €/stuk
  • 1912089

    Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. 

    4,60 €/stuk
  • 1490042

    Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. 

    5,60 €/stuk
  • 1721002

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    13 €/stuk
  • 1712089

    Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. 

    7,40 €/stuk
  • 1971010

    De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaak. 

    4,75 €/stuk
  • 1581019

    De vleugel is het eetbare gedeelte van de rog en wordt vaak ontveld verkocht. De rogvleugels zijn geschikt om te stoven, pocheren of bakken. 

    22,75 €/stuk
  • 1590042

    De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. 

    11,95 €/stuk
  • 1724044

    Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven. 

    25,20 €/stuk
  • 1714044

    Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. 

    11,25 €/stuk
  • 1850009

    De wijting is een magere vis en het malse, witte vlees heeft een fijne smaak. Ideaal om te bakken of te pocheren. 

    2,80 €/stuk
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.