Olie & azijn

Er zijn 34 producten
25 - 34 van 34 producten weergegeven
  • PAR640013

    De Azienda Agricola Andrea Czarnocki Luchesi is gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsazijnen. Paradepaardje is hun exclusieve Aceto Sopraffino gemaakt van ongekookte most van cabernet-, merlot- en raboso-druiven en vervolgens zes jaar gerijpt op eikenhout. De Riserva is nog eens zes jaar ouder.

  • PAR560121

    Vissaus, vooral populair in Azië, hoeft niet van bijna 10.000 km verderop te komen. Ook in Italië wordt iets moois gemaakt. Het plaatsje Cetara aan de sprookjesachtig mooie kust van Amalfi is gespecialiseerd in de productie van een vissaus die colatura genoemd wordt, welvertaald leksel.

  • PAR500096

    Olie van de oudste olijfbomen van Kreta. Dat betekent een karaktervolle fruitige smaak, een bijzonder laag zuurgehalte (0,3%) en dus zien we de zuidelijke zon terug in die olie. Plukken, persen en bottelen gebeurt binnen enkele uren op dezelfde dag. Al met al: een uitschieter in het woud van olijfolieproducenten.

  • PAR500016

    Soler Romero is een van de aller grootste producenten van biologische olijfolie en dat komt omdat zij alle facetten zelf in handen hebben: eigen olijfbomen (maar liefst 600 hectare), eigen compost, een eigen pers, een eigen bottelarij en eigen distributiefaciliteiten.

  • PAR500077

    De essentiële oliën van de Italiaan Massimo Bottura een van de allergrootste koks ter wereld behoren tot de beste die wij kennen. Al een paar druppels van deze krachtige citroenolie hebben een geweldig effect, bijvoorbeeld over gegrilde vis of een eenvoudige salade.

  • PAR600032

    het begint met wijnazijn en geconcentreerd druivensap. Dat sap wordt verwarmd tot het als het ware karamelliseert waarna precies de juiste hoeveelheid wijnazijn toegevoegd wordt. Het uiteindelijke resultaat is een dikke, donkere vloeistof met fluweelachtige textuur en een complexe smaak zie gelijktijdig zoet en zuur is.

  • PAR600033

    Hetzelfde productieproces als bij de traditionele balsamicoazijn wordt gevolgd, maar maar het geconcentreerd druivensap wordt veel minder verhit. Zo treedt geen karamelliseringsproces op die voor de donkere kleur van de traditionele balsamico zorgt.

  • PAR600034

    Ciderazijn is lekker fris en verloochent zijn appelige afkomst natuurlijk niet. Lekker dus over gerechten die iets zuurs en dat vleugje appel kunnen hebben. Deze ciderazijn van Soler Romero is het resultaat van rustig gefermenteerde cider gemaakt van biologische appeltjes uit de noordelijke Spaanse kustprovincie Asturië, ingeklemd tussen Spaans...

  • PAR500109

    Caviaroli is olie gevangen in een flinterdun schilletje dat voor een extra feestelijk (smaak)accent op welk gerecht dan ook kan zorgen. De oliebolletjes smelten pas bij 70° C en zijn veel eenvoudiger dan (olijf)olie te doseren omdat het blijft liggen op de plek waar het neergelegd is terwijl olie bijna altijd wegloopt.

  • PAR500111

    Dit is kaviaar gemaakt van olijfolie. Ontstaan in keuken van El Bulli, maar die kon in 1 dag maar 300 gr maken en was het ook niet echt stabiel. Nu, na 4 jaar ontwikkeling, is er een methode gevonden dat het product wel stabiel houdt.

Filter

Prijs

4 € - 49 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.