Colatura di Alici di Cetera 100ml

9.75 9,75 €/stuk

Vanilla Venture

PAR560115

Vissaus, vooral populair in Azië, hoeft niet van bijna 10.000 km verderop te komen. Ook in Italië wordt iets moois gemaakt. Het plaatsje Cetara aan de sprookjesachtig mooie kust van Amalfi is gespecialiseerd in de productie van een vissaus die colatura genoemd wordt, welvertaald leksel. Colatura is een puur product van (schoongemaakte) ansjovis en zeezout. Lekker bij pasta met vis of schaaldieren.

9.75 9,75 €/stuk

Vissaus, vooral populair in Azië, hoeft niet van bijna 10.000 km verderop te komen. Ook in Italië wordt iets moois gemaakt. Het plaatsje Cetara aan de sprookjesachtig mooie kust van Amalfi is gespecialiseerd in de productie van een vissaus die colatura genoemd wordt, welvertaald leksel. Colatura is een puur product van (schoongemaakte) ansjovis en zeezout. Lekker bij pasta met vis of schaaldieren.

Gewicht100 ml
HerkomstItalie
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.