Vanilla Venture

Er zijn 192 producten
49 - 72 van 192 producten weergegeven
  • PAR540155

    De zachte en zeer aromatische amandelvormige kalamata-olijven zijn vernoemd naar de gelijknamige plaats in het zuiden van Griekenland. Alleen olijven uit deze streek mogen verkocht worden als kalamata-olijven.

    4,50 €/stuk
  • PAR500026

    De olijfolie van Castillo de Tabernas komt uit het warmste en meest droge, woestijnachtige deel van Europa. Hier voelt de picual-olijf zich helemaal thuis. Die olijfjes worden door strenge plukkers alleen rijp en ongeschonden geplukt en meteen geperst.

    7,25 €/stuk
  • PAR770249

    Deze specerijenmelange komt uit het Midden-Oosten en met name uit Syrische en Libanese contreien.

    5,75 €/stuk
  • PAR770628

    De vertaling van het woord advieh komt neer op specerijenmix. Omdat het uit de Perzische taal komt wordt natuurlijk wel de mix met het karakter van de Perzische keuken bedoeld. Het is een beetje zoals ook voor kerrie geldt: eigenlijk kun je zeggen dat er één kerrie niet bestaat, omdat iedereen in India het weer op een eigen manier samenstelt. Maar hier...

    5,75 €/stuk
  • PAR770655

    Met name de Rosa gallica staat onder de vele rozensoorten bekend om haar aromatische kwaliteiten en dan hoeft u niet meteen te denken aan de ‘vapeur’ van dames op leeftijd. Nee, vooral patissiers weten er wel raad mee, in taarten en bonbons met name. In andere culturen zoals de Turkse (denk aan Turks fruit), de Iraanse, maar ook de Indiase keuken maakt...

    3,95 €/stuk
  • PAR770634

    Ons eigen specerijenmengsel uit Marokko. 

    5,75 €/stuk
  • PAR770632

    Tabl (vaak geschreven als tabil, tabel of tawabel) betekent ‘koriander’ in het Arabisch, maar het is ook een melange van specerijen uit de Noord-Afrikaanse buurlanden Algerije en Tunesië. Het bestaat uit een mengsel van koriander (het hoofdingrediënt), gedroogde knoflook, chilipeper en karwijzaad. In deze variant (geen melange hetzelfde) is het knoflook...

    5,75 €/stuk
  • PAR770633

    "Een specerijenmengsel, bekend in diverse Arabische landen. Het Arabische woord baharat betekent dan ook ‘specerijen’. Een typische baharat kan specerijen bevatten als chilipepers, nootmuskaat, zaadjes van komijn, koriander en kardemom, piment, kruidnagel, paprika en bijvoorbeeld zwarte peper. Onze atypische, maar bijzonder aromatische Tunesische versie...

    5,75 €/stuk
  • PAR770631

    "Een specerijenmengsel, bekend in diverse Arabische landen. Het Arabische woord baharat betekent dan ook ‘specerijen’. Een typische baharat kan specerijen bevatten als chilipepers, nootmuskaat, zaadjes van komijn, koriander en kardemom, piment, kruidnagel, paprika en bijvoorbeeld zwarte peper. Dit is onze atypische, maar bijzonder aromatische Tunesische...

    5,75 €/stuk
  • PAR401108

    Gentile maakt artisanale pasta sinds 1876. Oortjespasta in dit geval, maar dan de Napolitaanse versie uit de pastahoofdstad van de wereld Gragnano (nabij Napels). Voor de bereiding wordt de bijzonder gezonde graansoort gebruikt 'senatore cappelli'. Er wordt gewerkt met koperen mallen omdat die, net als brons, zorgen voor een ruw pasta-oppervlak waardoor...

    5,50 €/stuk
  • PAR401109

    Artisanale pasta sinds 1876. Een dunne spaghetti. IGP pasta uit de pastahoofdstad van de wereld Gragnano (nabij Napels). Voor de bereiding wordt het bijzondere soort graan gebruikt van Senatore Cappelli (uit Basisicata). Er wordt gewerkt met koperen mallen. De pasta wordt op een natuurlijke wijze gedroogd volgens de 'Cirillo'-methode. In een afgesloten...

    5,25 €/stuk
  • PAR900007

    Ketchup (of op z’n Baskisch ‘ketxupa’) op basis van tomatenconcentraat, wortel (in plaats van suiker!), ui, azijn, paprika, sel de Salies, piment d’Espelette en andere aromaten. Aan de ‘relevée’ is wat extra piment d’Espelette toegevoegd.

    6,95 €/stuk
  • P420007

    De gedroogde versie van de beroemde witte boon uit Tarbes. Verdubbelt ruim in gewicht na weken en langzame bereidingen in tal van stoofgerechten. Betere zijn niet te vinden. 

    19,95 €/stuk
  • PAR401110

    Gentile maakt artisanale pasta sinds 1876. De dikke spaghetti uit de pastahoofdstad van de wereld Gragnano (nabij Napels). Voor de bereiding wordt de bijzonder gezonde graansoort gebruikt 'senatore cappelli'. Er wordt gewerkt met koperen mallen omdat die, net als brons, zorgen voor een ruw pasta-oppervlak waardoor sauzen goed hechten. De pasta wordt op...

    5,95 €/stuk
  • PAR900008

    Ketchup (of op z’n Baskisch ‘ketxupa’) op basis van tomatenconcentraat, wortel (in plaats van suiker!), ui, azijn, paprika, sel de Salies, piment d’Espelette en andere aromaten. Aan de ‘relevée’ is wat extra piment d’Espelette toegevoegd.

    6,95 €/stuk
  • PAR10601

    Tonicmerk Fever-Tree en chef-kok Sergio Herman lanceren samen een tonic: Fever-Tree Clementine Tonic Water with Cinnamon. Het heeft een smaak die je meteen doet wegdromen naar een paradijslijk eiland met verlaten parelwitte stranden, wuivende palmen, een hemelblauwe zee, lange siësta’s en gezellige barretjes.Sergio liet zich inspireren door een...

    4,95 €/stuk
  • PAR10336

    Door het mengen van een buitengewoon scala van botanische smaken van kleine gespecialiseerde leveranciers van over de hele wereld, hebben we een heerlijke, natuurlijke cola gecreëerd. Perfect uitgebalanceerd om de smaken van de fijnste rums, wiskies en bourbons mee te mixen.

    4,95 €/stuk
  • PAR10459

    Morellenfeuer kers De kersensoort Morellenfeuer is een kruising tussen de Ostheimer Weichsel en de Früheste der Mark. De door ons gebruikte kersen worden voornamelijk geteeld op de fruitgaard Von Danwitz in het Nederrijnse Mönchengladbach. Door het subtiele aroma en de milde zure smaak kunnen de kersen tot 100% puur sap worden verwerkt.

    3,95 €/stuk
  • PAR110072

    Goede truffelolie vinden is moeilijk, want niets gaat boven echte truffel en de productie van truffelolie luistert nauw. Deze vinden wij echter boven het maaiveld uitsteken.

    5,25 €/stuk
  • PAR110081

    Truffel zorgt voor verfijning en geeft allerlei gerechten meer diepgang. Deze kant-en-klare dungesneden zomertruffel zorgt voor een subtiele toevoeging van de truffelsmaak aan vis, vlees en groente.

    17,95 €/stuk
  • PAR560129

    Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicie. Deze worden bereid volgens een traditioneel recept uit 1824. Vandaar de naam "a la antigua".Ortiz gebruikt zeer verse vis (3-4 stuks in een blikje) die vervolgens worden gebakken in olie van de eerste persing. Na het rusten van een paar minuten worden deze met de hand verpakt.Conserven zoals sardines...

    3,75 €/stuk
  • PAR770699

    Een must in de Marokkaanse keuken: gekonfijte citroenen. Omdat wij de kant en klare niet de lekkerste gekonfijte citroenen vinden, besloten we ze zelf te maken. Van heerlijke aromatische geurige Siciliaanse onbespoten citroenen met enkel zeezout erbij. Dat worden pittige frisgeurige gekonfijte citroenen, die je met schil en zelfs ook vruchtvlees kunt...

    5,25 €/stuk
  • PAR770704

    Dukkah is van oorsprong een Egyptisch specerijen – noten – geroosterde kikkererwtenmengsel.‘Dukh’ betekent stampen! En dat klopt want alles is fijngestampt. In onze eigengemaakte dukkah zitten heel veel specerijen zoals komijn, anijs, koriander en gember, maar ook sesam- en maanzaad, amandelen en geroosterde kikkererwten voor de typische poederige en...

    6,95 €/stuk
  • PAR10453

    Het sap voor deze perziknectar wordt uitsluitend gewonnen uit witte perziken. Deze perziksoort kenmerkt zich door een bijzonder intens aroma en een volle smaak.

    3,95 €/stuk

Filter

Prijs

2 € - 49 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.