Vanilla Venture

Er zijn 244 producten
217 - 240 van 244 producten weergegeven
  • PAR401092

    Ambachtelijke pasta uit de zuidelijke regio Abruzzo, gemaakt van harde tarwe met bronwater uit de Apennijnen. Om de pasta te vormen, gebruikt men bronzen mallen die ervoor zorgen dat de structuur van de pasta enigszins ruw is waardoor sauzen beter aan de pasta blijven hangen. De pasta droogt op lage temperatuur gedurende ruim twee dagen en dat komt de...

    3,95 €/stuk
  • PAR440026

    Het overkomt menigeen keer op keer: als je Halen Môn-zeezout uit Wales in je hand hebt, wil je het eigenlijk helemaal niet gebruiken, zo mooi is het! De fascinerende kristallen hebben schitterende vormen waardoor het wel eens Cartier-zout genoemd is.

    6,25 €/stuk
  • PAR500112

    Dit is kaviaar gemaakt van olijfolie. Ontstaan in keuken van El Bulli, maar die kon in 1 dag maar 300 gr maken en was het ook niet echt stabiel. Nu, na 4 jaar ontwikkeling, is er een methode gevonden dat het product wel stabiel houdt.

    17,95 €/stuk
  • PAR401094

    Ambachtelijke pasta uit be Abbruzzen. Gemaakt van harde durumtarwe en bronwater uit de Apenijnen met bronzen mallen en vervolgens op lage temperatuur tussen 35-42 graden gedurende 56 uur gedroogd, wat de smaak ten goede komt.

    6 €/stuk
  • PAR401095

    Ambachtelijke pasta uit de Abbruzzen. Gemaakt van harde durumtarwe en bronwater uit de Apenijnen met bronzen mallen en vervolgens op lage temperatuur tussen 35-42 graden gedurende 56 uur gedroogd, wat de smaak ten goede komt.

    5,85 €/stuk
  • PAR430743

    Een zoute versnapering eten wordt naar een heel ander niveau gebracht met de Nori Tempura van De Nootzaak Gotjé. Nori Tempura bestaat uit zeewier met een krokante laag tempura. Het wordt gemaakt op dezelfde manier als chips.

    4,50 €/stuk
  • PAR560060

    Bonito del Norte is witte tonijn (de Thunnus alalunga die ook wel albacore-tonijn genoemd wordt) uit Spaans Baskenland (Vizcaya). Deze prachtige tonijnsoort staat gelukkig nog niet op de lijst van bedreigde diersoorten.

    3,45 €/stuk
  • PAR10418

    Bobby's is een merk van Nederlandse herkomst die als jonge speler de gin markt betreedt. De gin wordt geproduceerd in Schiedam.

    37,95 €/stuk
  • PAR401093

    Ambachtelijke pasta uit de zuidelijke regio Abruzzo, gemaakt van harde tarwe met bronwater uit de Apennijnen. Om de pasta te vormen, gebruikt men bronzen mallen die ervoor zorgen dat de structuur van de pasta enigszins ruw is waardoor sauzen beter aan de pasta blijven hangen. De pasta droogt op lage temperatuur gedurende ruim twee dagen en dat komt de...

    4,50 €/stuk
  • PAR560104

    Kerstomaatjes te drogen leggen in het zonnetje en ze dan op het juiste moment, als ze niet té ver ingedroogd zijn, in een potje stoppen met extra vergine olijfolie in een poging die zonnekracht (en natuurlijk de smaak) als het ware te vangen.

    7,95 €/stuk
  • PAR560113

    Kweeperenstroop van Math Vandewall uit Eckelrade. Deze stroop heeft de BOB status. Math heeft op dit moment 3 smaken stroop in huis, maar is constant zoekende naar betere smaken, meer aroma en nieuwe recepten. Deels van het fruit komt uit eigen biologische landbouw, waar o.a. zijn eigen appelkruisingen groeien.

    5,25 €/stuk
  • PAR540027

    De naam arbequina staat voor een Spaans olijvenras dat kleine olijfjes voortbrengt die bol staan van de olie en meestal verdwijnen ze dus in industriële centrifuges om er prachtige olie van te maken, maar zij die van dit apparaat gered worden smaken meer dan uitstekend.

    4,75 €/stuk
  • PAR10420

    Copperhead Gin is een Belgische premium gin die ontstaan is uit een samenwerkingsverband tussen de apotheker Yvan Vindevogel uit Kortrijk en Bernard Fillier, de eigenaar van de Filliers jeneverstokerij.

    42 €/stuk
  • PAR500113

    Dit is kaviaar gemaakt van olijfolie. Ontstaan in keuken van El Bulli, maar die kon in 1 dag maar 300 gr maken en was het ook niet echt stabiel. Nu, na 4 jaar ontwikkeling, is er een methode gevonden dat het product wel stabiel houdt.

    17,95 €/stuk
  • PAR401091

    Ambachtelijke pasta uit de zuidelijke regio Abruzzo, gemaakt van harde tarwe met bronwater uit de Apennijnen. Om de pasta te vormen, gebruikt men bronzen mallen die ervoor zorgen dat de structuur van de pasta enigszins ruw is waardoor sauzen beter aan de pasta blijven hangen. De pasta droogt op lage temperatuur gedurende ruim twee dagen en dat komt de...

    4,95 €/stuk
  • PAR500114

    Dit is kaviaar gemaakt van olijfolie. Ontstaan in keuken van El Bulli, maar die kon in 1 dag maar 300 gr maken en was het ook niet echt stabiel. Nu, na 4 jaar ontwikkeling, is er een methode gevonden dat het product wel stabiel houdt.

    17,95 €/stuk
  • PAR600034

    Ciderazijn is lekker fris en verloochent zijn appelige afkomst natuurlijk niet. Lekker dus over gerechten die iets zuurs en dat vleugje appel kunnen hebben. Deze ciderazijn van Soler Romero is het resultaat van rustig gefermenteerde cider gemaakt van biologische appeltjes uit de noordelijke Spaanse kustprovincie Asturië, ingeklemd tussen Spaans...

    5,95 €/stuk
  • PAR560110

    Appelstroop maken is een vak en de Zuid-Limburgse familie Vandewall verstaat dat ambacht. Zo bestaat appelstroop (bijna) nooit uit allen maar appeltjes. Er gaat ook nog peer in en een beetje suikerbiet, anders krijg je niet de juiste consistentie. Hun vakmanschap leidde tot een prachtige rinse appelstroop die op het bord met van alles te combineren is....

    4,50 €/stuk
  • PAR440056

    Een bijzonder zout afkomstig uit een ondergronds zoutmeer, gelegen langs de rivier de Murray River in het Murray Darling Basin, Mildura Victoria, Australië.

    9,50 €/stuk
  • PAR10401

    Wijn maken ... waarom zou dat alleen met druiven lukken? In de Spaanse kustplaats Altea ging bodega Sendra Gonzalez aan de slag, eerst met sinaasappel, later met granaatappel, citroen, mispel en mandarijn.

    26 €/stuk
  • PAR500109

    Caviaroli is olie gevangen in een flinterdun schilletje dat voor een extra feestelijk (smaak)accent op welk gerecht dan ook kan zorgen. De oliebolletjes smelten pas bij 70° C en zijn veel eenvoudiger dan (olijf)olie te doseren omdat het blijft liggen op de plek waar het neergelegd is terwijl olie bijna altijd wegloopt.

    17,95 €/stuk
  • PAR500110

    Dit is kaviaar gemaakt van olijfolie. Ontstaan in keuken van El Bulli, maar die kon in 1 dag maar 300 gr maken en was het ook niet echt stabiel. Nu, na 4 jaar ontwikkeling, is er een methode gevonden dat het product wel stabiel houdt.

    17,95 €/stuk
  • PAR500111

    Dit is kaviaar gemaakt van olijfolie. Ontstaan in keuken van El Bulli, maar die kon in 1 dag maar 300 gr maken en was het ook niet echt stabiel. Nu, na 4 jaar ontwikkeling, is er een methode gevonden dat het product wel stabiel houdt.

    17,95 €/stuk
  • PAR10402

    Wijn maken ... waarom zou dat alleen met druiven lukken? In de Spaanse kustplaats Altea ging bodega Sendra Gonzalez aan de slag, eerst met sinaasappel, later met granaatappel, citroen, mispel en mandarijn.

    24,95 €/stuk

Filter

Prijs

2 € - 49 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.