Vanilla Venture

Er zijn 243 producten
1 - 24 van 243 producten weergegeven
  • PAR10326

    Big Tom wordt gemaakt met 21 unieke ingrediënten van over de hele wereld om zo de perfecte pittige tomatensap te creëren. Het wordt ambachtelijk geperst en gemengd op de Engelse boerderij van James White. Zij staan bekend als hoogwaardige producent van fruit en groentesappen. Het idee achter Big Tom is ontstaan uit de eigenaars frustratie dat hij nergens...

    3,25 €/stuk
  • PAR770001

    Steranijs is een vrucht van Indiase amandelboom. In de sterpunten zit een amberkleurig zaad dat als krachtig specerij wordt gebruikt.

    2,50 €/stuk
  • PAR10142

    Een mix van subtiele botanische smaken waaronder zeldzame ingrediënten zoals hand geperste bittere sinaasappel-olie uit Tanzania, met bronwater en de hoogste kwaliteit van kinine.

    4,95 €/stuk
  • PAR700034

    Na saffraan is vanille een van de aller duurste specerijen. Het heeft een zeer geliefd aroma dat voortkomt uit de vrucht (formeel de bes) van de klimorchidee (Vanilla planifolia of V. fragrans).

    9,25 €/stuk
  • PAR770330

    Hoewel bijna iedereen de zeer herkenbare specerij kaneel in huis heeft, moet het van ver komen. Kaneel is in feite de opgedroogde binnenbast van de kaneelboom die onder meer op Sri Lanka groeit. Door blootstelling aan de zon krult de bast tot een kokertje. De alba (blank)-kwaliteit is de hoogste. Normaalgesproken wordt deze alleen naar Japan geëxporteerd.

    2,75 €/stuk
  • PAR770490

    Freekeh is jong geoogste groene tarwe die op het veld in balen wordt geroosterd. Dat levert een te gekke lichtgerookte smaak op. Freekeh wordt in het Midden-Oosten vaak gegeten als warm gerecht met (lams)vlees, amandelen, specerijen en yoghurt.

    6,95 €/stuk
  • PAR770505

    Ook wel bekend als parel-couscous. Moghrabieh komt oorspronkelijk uit Libanon en het Midden-Oosten en de naam betekent couscous uit de Maghreb. Het zit tussen couscous en pasta in. Onze Libanese moghrabieh is gemaakt van semolina, water en zout, gevormd tot mooie parels.

    5,25 €/stuk
  • PAR770487

    Deze Palestijnse zaatar is vrij groen van kleur en verschilt van de Libanese door een andere kruidigheid en het gebruik van een beetje olijfolie. Hij smaakt naar de mediterrane geur van de heuvels in Palestina.

    5,95 €/stuk
  • PAR640002

    Wie aceto balsamico zegt, zegt Modena en wie Modena zegt, zegt Massimo Bottura, de driesterrenchef die met veel succes een bijzonder harmonische en aromatische aceto balsamico maakt volgens een traditie die al honderd jaar oud is.

    48 €/stuk
  • PAR10188

    Gemaakt door het mengen van essentiële oliën uit bloemen, fruit en kruiden, van kleine specialistische leveranciers in Provence en Sicilië.

    4,95 €/stuk
  • PAR710003

    Saffraan is de allerduurste specerij ter wereld en wordt daarom ook wel het rode goud genoemd. Gelukkig heb je maar weinig nodig. Met één vederlicht draadje saffraan kleur je een liter water in een uur diepgeel. De specerij wordt verkregen door de drie bloedrode stampers uit de Crocus sativus, de saffraankrokus, te plukken en die worden vervolgens gedroogd.

    7,50 €/stuk
  • PAR770294

    Grove zeer aromatische gefermenteerde specerijenmelange uit India. Deze bestaat uit specerijen als komijn, kerrieblad, fenegriek, linzen, kurkuma, mosterdzaad, sesam- en druivenpitolie, knoflook, kokosolie, wonderboomolie (Ricinus communis) en gedroogde uien. Bruikbaar in allerlei combinaties.

    9,75 €/stuk
  • PAR770296

    Raz el-hanout is een mengsel van tal van specerijen. Het betekent letterlijk: het allerbeste uit de winkel en iedereen maakt daar een eigen mengsel van. In het algemeen kun je stellen dat raz el-hanout samengesteld wordt uit specerijen als galanga, geelwortel, gember, ginseng, kaneel, karwij, komijn, koriander, kruidnagel, lavendel, nootmuskaat, oregano,...

    7,95 €/stuk
  • PAR770707

    Granaatappelmelasse (dibs el rumman) is het zuurzoete ingekookte sap van zure en zoete granaatappels wat een prachtige diepbruine melasse oplevert. Dit is onze grote favoriet uit Libanon, van Joseph en Nizar Meneem uit Batroun (Noord-Libanon). De melasse is complex, friszoet en zuur. We hebben nog geen lekkerder dibs el rumman geproefd! Geweldig in...

    6,95 €/stuk
  • PAR770293

    Mengsel van gemalen specerijen (o.a. kardemom, koriander, zwarte peper, komijnzaad, kruidnagel en kaneel). Een tandoor is een klei oven en gebruikt in Noord India in de Tandoori keuken.

    6 €/stuk
  • PAR770559

    Rozenwater is het destillaat van de Damascus-roos, een aromatisch geparfumeerd water dat heerlijk geurt. Dit rozenwater is van Joseph en Nizar Meneem, van hun eigen mooie Damascener rozen. Rozenwater wordt meestal in zoete bereidingen gebruikt, veelal in siroop, jam, gebak, koekjes en desserts. Wij zeggen: begin rustig met een paar druppels want de smaak...

    5,95 €/stuk
  • PAR770560

    Oranjebloesemwater ofwel mazaher is het destillaat van de bloesem van de bittere sinaasappel. Een heerlijk aromatisch geparfumeerd bloesemwater dat zalig geurt. Dit oranjebloesemwater is van Joseph en Nizar Meneem van hun eigen bittere sinaasappels. Oranjebloesemwater gebruik je in zowel zoete gerechten (gebak, toetjes en ijs) als hartige (tajines en...

    6,95 €/stuk
  • PARWILD

    Alle specerijen die u nodig heeft voor heerlijke wildgerechten in een pakket! In het wildpakket:1 zakje ceylon pijpkaneel alba 25 gram 1 zakje steranijs 15 gram 1 zakje jeneverbessen 30 gram 1 zakje laurier 4 gram 1 blikje kruidnagel 30 gram 1 blikje zwarte Sarawak peper 50 gram 1 zakje gedroogde cepes 25 gram

    22,50 €/stuk
  • PAR10465

    Het sap voor deze nectar wordt uitsluitend geperst uit de roodstelige rabarbersoorten The Sutton en Framboozen. Deze soorten hebben een subtiel aroma en geven het sap een zachtroze kleur. Wij verkrijgen onze rabarber voornamelijk van kleine boeren uit de laagvlakte tussen Keulen en Bonn, die door het klimaat zeer geschikt is voor het telen van rabarber....

    3,95 €/stuk
  • PAR560115

    Vissaus, vooral populair in Azië, hoeft niet van bijna 10.000 km verderop te komen. Ook in Italië wordt iets moois gemaakt. Het plaatsje Cetara aan de sprookjesachtig mooie kust van Amalfi is gespecialiseerd in de productie van een vissaus die colatura genoemd wordt, welvertaald leksel. Colatura is een puur product van (schoongemaakte) ansjovis en...

    9,75 €/stuk
  • PAR10387

    Deze vruchten-secco is een aperitief met gegarandeerd 0% alcohol. Het is een genot van frisheid en fruit. Bij een drinktemperatuur van 8-10 graden Celcius ontwikkelen de bosvruchten zich tot een lente-achtige geur. De aalbessen geven de cuvee een bijzondere afronding van de smaak door de fijne zuren van rode bessen. Vruchten-secco is een prikkelende...

    6,75 €/stuk
  • PAR500074

    Olie van de Spaanse arbequina-olijf is lichtzoetig. Denk aan mango, limoen, vers gras, banaan en tonen van granny Smith. Fruitig kun je dus zeggen en de olie heeft een kruidige nasmaak. Erg lekker over knapperige sla in een dressing, om groente mee te glaceren, maar zelfs een straaltje over verse vruchtjes als mango, banaan, ananas en meloen ... dat doet...

    21,50 €/stuk
  • PAR790005

    Wie vaak Amerikaanse kookboeken hanteert, is vast wel eens de kreet 'molasses' (melasse) als ingrediënt tegengekomen. Het is het best te omschrijven als een donkere ongefilterde suikerstroop. In Britse contreien noemt men het ook wel 'black treacle' en het is een ideaal ingedient bij het maken van marinades en chutneys.

    3,75 €/stuk
  • PAR10515

    Wanneer twee bedrijven met een gedeelde passie elkaar ontmoeten kunnen er mooie dingen gebeuren. In een gezamenlijke missie om de perfecte Gin te maken zijn distilleerderij Onder de Boompjes en Jonnie Boer van De Librije op ontdekkingsreis gegaan. Gin & Jonnie is het resultaat van een jaar lang testen, proeven en zoeken naar de perfecte ingrediënten...

    36,50 €/stuk

Filter

Prijs

2 € - 49 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.