Dranken

Er zijn 58 producten
25 - 48 van 58 producten weergegeven
  • PAR10336

    Door het mengen van een buitengewoon scala van botanische smaken van kleine gespecialiseerde leveranciers van over de hele wereld, hebben we een heerlijke, natuurlijke cola gecreëerd. Perfect uitgebalanceerd om de smaken van de fijnste rums, wiskies en bourbons mee te mixen.

  • PAR10453

    Het sap voor deze perziknectar wordt uitsluitend gewonnen uit witte perziken. Deze perziksoort kenmerkt zich door een bijzonder intens aroma en een volle smaak.

  • PAR10335

    Een natuurlijk gebrouwen product met een unieke mix van de fijnste gembers en bronwater.

  • PAR10474

    Uit de Gaillac. De bedoeling bij het maken van deze druivensap was dat na de pasteurisatie er een sap overblijft met een mooie balans tussen zoet en zuur en dat is gelukt. Gemaakt van vroeg geoogste Gaillacdruiven.

  • PAR10330

    Gemaakt door het mengen van essentiële oliën uit bloemen, fruit en kruiden, van kleine specialistische leveranciers in Provence en Sicilië.

  • PAR10189

    Een mix van subtiele botanische smaken waaronder zeldzame ingrediënten zoals hand geperste bittere sinaasappel-olie uit Tanzania, met bronwater en de hoogste kwaliteit van kinine.

  • PAR10394

    Uit de Gaillac. De bedoeling bij het maken van deze druivensap was dat na de pasteurisatie er een sap overblijft met een mooie balans tussen zoet en zuur en dat is gelukt. Gemaakt van vroeg geoogste Gaillacdruiven.

  • PAR10463

    Dornfelder (rood) Herkomst: Bornheim & Aspisheim (Rheinhessen)In de afgelopen drie jaar hebben wij een speciaal procedé ontwikkeld waarmee Duitse wijndruiven raszuiver kunnen worden geperst en de unieke eigenschappen van de druivensoort in het sap behouden blijven. Door zijn stevige textuur komen de aromas van deze Duitse druivensoort zeer goed tot...

  • PAR10393

    Uit de Gaillac. De bedoeling bij het maken van deze druivensap was dat na de pasteurisatie er een sap overblijft met een mooie balans tussen zoet en zuur en dat is gelukt. Gemaakt van vroeg geoogste Gaillacdruiven.

  • PAR10472

    Uit de Gaillac. De bedoeling bij het maken van deze druivensap was dat na de pasteurisatie er een sap overblijft met een mooie balans tussen zoet en zuur en dat is gelukt. Gemaakt van vroeg geoogste Gaillacdruiven.

  • PAR10386

    Deze vruchten-secco is een aperitief met gegarandeerd 0% alcohol. Het is een frisse droge fruitachtige aperatief. De combinatie van appel en kweepeer geeft een cuvee die aan Riesling doet denken. Bij een drinktemperatuur van 8-10 graden Celcius ontwikkelen Vruchten-secco is een prikkelende genotservaring voor de speciale gelegenheid. Na opening is de...

  • PAR10480

    Exotisch uit de vallei rond de Magdalena rivier. Zoet met een zachte textuur met een intense smaak die lang aanblijft.

  • PAR10511

    Een best-seller! Gemaakt van drie soorten rode tomaten uit de Marmende (Aquitaine, Frankrijk). Puur, met alleen een fractie toevoeging van zeezout.

  • PAR10329

    Door het mengen van de essentiële oliën van handgekozen Engelse vlierbloesem met de hoogste kwaliteit kinine uit de fever-tree bomen van het oosten van Congo, hebben we een heerlijke variatie op klassieke tonic water.

  • PAR10473

    Uit de Gaillac. De bedoeling bij het maken van deze druivensap was dat na de pasteurisatie er een sap overblijft met een mooie balans tussen zoet en zuur en dat is gelukt. Gemaakt van vroeg geoogste Gaillacdruiven.

  • PAR10397

    De voor dit appelsap gebruikte Jonagold is afkomstig uit het Rheinland en Münsterland. De appel Jonagold is een kruising tussen de Golden Delicious en de Jonathan. Het sap heeft een uitgebalanceerde smaak en een lang aanhoudend zoet tot licht zuur aroma.

  • PAR10363

    V2C orange dutch dry gin is een gin waarin je de zomer proef. Gebasseerd op de V2C dutch dry gin, maar dan met heerlijke sinaasappel toegevoegd. Genieten van de lange zomeravonden moet hiermee zeker lukken. Voeg wat Ledger's tonic toe en wat schijfjes sinaasappel.

  • PAR10466

    Het sap voor deze nectar wordt uitsluitend geperst uit de roodstelige rabarbersoorten The Sutton en Framboozen. Deze soorten hebben een subtiel aroma en geven het sap een zachtroze kleur. Wij verkrijgen onze rabarber voornamelijk van kleine boeren uit de laagvlakte tussen Keulen en Bonn, die door het klimaat zeer geschikt is voor het telen van rabarber....

  • PAR10447

    De Cocchi wordt beschouwd als de oorspronkelijke Aperitivo Americano. Deze wordt sinds 1891 uitsluitend gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

  • PAR10477

    Cox appelsap, een allemansvriend. Ongefilterd voor een dikkere textuur. Uit de omgeving van Caen, Normandië (Frankrijk).

  • PAR10362

    Naast de klassieke botanische ingredienten jeneverbes, koriander, engelwortel, zoethout, laurier en st. janskruid, zijn mooie tonen van kardemon, sinaasappel, citroenschil en gember toegevoegd. Dit resulteert in een prachtige Nederlandse gin -met een vleugje Orient- alles in een oplage en met de hand gemaakt.

  • PAR10446

    Het karakter van cocchi is onmiskenbaar. Vermout di torino is één van de slechts twee geografische beschermde AOC vermouts. Deze Storico vermout di Torino volgt de regionale traditie van het gebruik van Moscato-wijn als basis. Deze is volgens geheim lokaal recept van lokale exotische plantaardige producten is gemaakt.

  • PAR10467

    V2C Navy Strength gin Limited Edition is een hoge kwaliteit jenever die " gun powder proof is " een uitdrukking die komt uit de tijd dat de schepen nog van hout waren en de mannen van staal, tijdens oversteken zocht men een manier om de Gin op zijn hoge kwaliteit te houden, dit gebeurde onder deks naast het buskruit. Mocht er lekkage optreden kon het...

  • PAR10331

    Met de smaak en aroma van vers geperste citroenen, waaronder 'sfumatrice' extracten van Siciliaanse citroenen hebben we een perfecte mixer voor de beste wodkas, gins of rums gemaakt.

Filter

Prijs

2 € - 43 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.