Delicatessen

Er zijn 40 producten
1 - 24 van 40 producten weergegeven
  • PAR110062

    Zo maak je kostbare truffel betaalbaar: men neme tien procent truffel en verder paddenstoelen, wat mooie olijfolie, wat condimenten erbij en ... ecco: de heerlijkste salsa tartufata !

  • PAR10362

    Naast de klassieke botanische ingredienten jeneverbes, koriander, engelwortel, zoethout, laurier en st. janskruid, zijn mooie tonen van kardemon, sinaasappel, citroenschil en gember toegevoegd. Dit resulteert in een prachtige Nederlandse gin -met een vleugje Orient- alles in een oplage en met de hand gemaakt.

  • PAR540154

    De zachte en zeer aromatische amandelvormige kalamata-olijven zijn vernoemd naar de gelijknamige plaats in het zuiden van Griekenland. Alleen olijven uit deze streek mogen verkocht worden als kalamata-olijven.

  • PAR540155

    De zachte en zeer aromatische amandelvormige kalamata-olijven zijn vernoemd naar de gelijknamige plaats in het zuiden van Griekenland. Alleen olijven uit deze streek mogen verkocht worden als kalamata-olijven.

  • PAR401108

    Gentile maakt artisanale pasta sinds 1876. Oortjespasta in dit geval, maar dan de Napolitaanse versie uit de pastahoofdstad van de wereld Gragnano (nabij Napels). Voor de bereiding wordt de bijzonder gezonde graansoort gebruikt 'senatore cappelli'. Er wordt gewerkt met koperen mallen omdat die, net als brons, zorgen voor een ruw pasta-oppervlak waardoor...

  • PAR401109

    Artisanale pasta sinds 1876. Een dunne spaghetti. IGP pasta uit de pastahoofdstad van de wereld Gragnano (nabij Napels). Voor de bereiding wordt het bijzondere soort graan gebruikt van Senatore Cappelli (uit Basisicata). Er wordt gewerkt met koperen mallen. De pasta wordt op een natuurlijke wijze gedroogd volgens de 'Cirillo'-methode. In een afgesloten...

  • PAR900007

    Ketchup (of op z’n Baskisch ‘ketxupa’) op basis van tomatenconcentraat, wortel (in plaats van suiker!), ui, azijn, paprika, sel de Salies, piment d’Espelette en andere aromaten. Aan de ‘relevée’ is wat extra piment d’Espelette toegevoegd.

  • P420007

    De gedroogde versie van de beroemde witte boon uit Tarbes. Verdubbelt ruim in gewicht na weken en langzame bereidingen in tal van stoofgerechten. Betere zijn niet te vinden. 

  • PAR401110

    Gentile maakt artisanale pasta sinds 1876. De dikke spaghetti uit de pastahoofdstad van de wereld Gragnano (nabij Napels). Voor de bereiding wordt de bijzonder gezonde graansoort gebruikt 'senatore cappelli'. Er wordt gewerkt met koperen mallen omdat die, net als brons, zorgen voor een ruw pasta-oppervlak waardoor sauzen goed hechten. De pasta wordt op...

  • PAR900008

    Ketchup (of op z’n Baskisch ‘ketxupa’) op basis van tomatenconcentraat, wortel (in plaats van suiker!), ui, azijn, paprika, sel de Salies, piment d’Espelette en andere aromaten. Aan de ‘relevée’ is wat extra piment d’Espelette toegevoegd.

  • PAR110072

    Goede truffelolie vinden is moeilijk, want niets gaat boven echte truffel en de productie van truffelolie luistert nauw. Deze vinden wij echter boven het maaiveld uitsteken.

  • PAR110081

    Truffel zorgt voor verfijning en geeft allerlei gerechten meer diepgang. Deze kant-en-klare dungesneden zomertruffel zorgt voor een subtiele toevoeging van de truffelsmaak aan vis, vlees en groente.

  • PAR560129

    Deze sardines van Ortiz zijn gevangen in Galicie. Deze worden bereid volgens een traditioneel recept uit 1824. Vandaar de naam "a la antigua".Ortiz gebruikt zeer verse vis (3-4 stuks in een blikje) die vervolgens worden gebakken in olie van de eerste persing. Na het rusten van een paar minuten worden deze met de hand verpakt.Conserven zoals sardines...

  • PAR110062

    Zo maak je kostbare truffel betaalbaar: men neme tien procent truffel en verder paddenstoelen, wat mooie olijfolie, wat condimenten erbij en ... ecco: de heerlijkste salsa tartufata!

  • PAR540037

    De producent van de kappertjes is Frantoio di Sant Agata dOneglia. Het is een bedrijf dat gedreven werkt volgens oude tradities en met respect voor de natuur. Het bedrijf bevindt zich in het kleine pittoreske dorp van Sant Agata dOneglia in het heuvelachtige landschap van Imperia, even ten oosten van de Frans-Italiaanse grens. Met uitzicht op de...

  • PAR401005

    Carnaroli superfino rijst gebruikt u om een perfecte risotto te maken. De Carnaroli is uitermate smaakvol en delicaat. De korrel neemt goed vocht op maar behoudt zijn stevigheid, omdat de korrels weinig zetmeel afscheiden. Korte korrel rijst met zeer goede kookeigenschappen, absorbeert heel gelijkmatig, meer dan bijvoorbeeld Arborio en is minder romig dan...

  • PAR540034

    De producent van deze pesto is Frantoio di Sant Agata dOneglia. Het is een bedrijf dat gedreven werkt volgens oude tradities en met respect voor de natuur. Het bedrijf bevindt zich in het kleine pittoreske dorp van Sant Agata dOneglia in het heuvelachtige landschap van Imperia, even ten oosten van de Frans-Italiaanse grens. Met uitzicht op de Ligurische...

  • PAR310007

    Cacaopoeder van de hoogste kwaliteit geselecteerd door de familie De Loisy van Chocolaterie de lOpera, een topleverancier van chocolade en Vanilla Venture is de exclusieve importeur voor Nederland. Vader Olivier en zoon Nicolas zijn altijd op zoek naar (kleine) cacaoproducenten in allerlei landen rond de hele wereld. Daarbij is het ontzettend moeilijk om...

  • PAR401016

    Geen risotto rijst. 40 min kooktijd. Is een volkoren rijst, absorbeert juist niet! Zachte geur en smaak, combineert goed als bijgerecht van vis of groente, dus delicate smaken, minder goed bij vlees. Deze zwarte korte korrel rijst komt van oorsprong uit China en wordt sinds lange tijd verbouwd in de Po-vlakte in Italie.

  • PAR540190

    Deze handgeplukte olijven komen van een klein familiebedrijf in Andalusie. Ze zijn teler en producent van tafelolijven. De olijven worden op een natuurlijke wijze gefermenteerd met alleen water en zout en in kleine batches geproduceerd en vervolgens handgepakt. .Deze gordal is enorm groot en is stevig en sappig. Hij rijpt vroeg en wordt alleen als...

  • PAR800141

    1 kg levende slakken (circa 70st). De slakken zijn gespoeld en nuchter. Ze kunnen direkt bereid worden voor in een mooi gerecht. Tip: kook slakken nooit, maar gaar ze langzaam bij 85* Celcius.

  • PAR800140

    18 escargots (gros gris) in een echte groentebouillon zonder E-nummers of andere toevoegingen. De slakken zijn langzaam gegaard en zijn niet ingevroren geweest! Zo behouden ze hun aardse smaak, kenmerkende vorm en "bite". Direct te gebruiken in een mooi recept.

  • PAR560064

    Bonito del Norte is Spaanse wiitte tonijn (Thunnis Alalunga of Albacore tonijn) uit Vizcaya (Baskeland). Deze tonijn wordt gevangen in de Cantabrische zee met lijn en haak. De tonijn moet minimaal 4 kilo zijn om Bonito del norte te heten. Ventresca is het buikspek van de tonijn.

  • PAR520063

    De Pariani hazelnootpasta is een combinatie van de Pariani Piemonte IGP hazelnootolie en chocolade. Dit product is gemaakt door de chocolade fabrikant Lorenzo Zuccarello. De pasta bevat geen cacaopoeder en plantaardige vetten. Het enige vet dat er in zit is van de hazelnootolie. De zachte en intense smaak geeft een fijne nasmaak. Wij noemen het ook wel de...

Filter

Prijs

2 € - 36 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.