Charcuterie

Er zijn 8 producten
1 - 8 van 8 producten weergegeven
  • PAR241031

    El mejor jamon del mundo, zo noemde fenomeen Ferran Adrià deze ham van de achterpoot van het met eikeltjes gevoede Iberico-varken dat gezouten en onder ideale omstandigheden gerijpt wordt door Joselito.

    19,95 €/stuk
  • PAR240013

    Sinds 1983. Ambachtelijke varkensworst met piment d'Espelette uit Frans Baskenland van het huis La Ferme Elizaldia in Gamarthe.

    13,50 €/stuk
  • PAR240272

    Paleta Ibérica is ham van de voorpoot van het varken, maar formeel hoort ham, jamón, alleen bij de achterpoot. Paleta is echter op precies dezelfde wijze verkregen als de jamón van Joselito. Omdat de voorpoot qua omvang wat kleiner is, heeft dit deel niet drie maar twee jaar gerijpt.

    16,25 €/stuk
  • PAR240981

    Morcilla is een typische worst gemaakt met het Iberisch varkensvlees en bloed. Daaraan zijn er nog zout, paprika, knoflook en andere kruiden aan toegevoegd en daarna gedroogd in een gecontroleerde temperatuur kamer. Na een week gaan ze naar een andere temperatuur kamer voor een maand waar ze ook gerookt worden met eikenhout. Het belangrijkste kenmerk is...

    9,95 €/stuk
  • PAR241040

    Chorizo is zonder twijfel een van de meest populaire Spaanse worstsoorten. Oorspronkelijk komt deze worst uit de zuidwestelijk gelegen regio Extremadura, maar chorizo wordt inmiddels op meerdere plaatsen in Spanje gemaakt. Kenmerkend voor chorizo is de oranje kleuring door gebruik van gerookt paprikapoeder, pimentón. Dit is meteen het belangrijkste...

    5,25 €/stuk
  • PAR241039

    Chorizo is zonder twijfel een van de meest populaire Spaanse worstsoorten. Oorspronkelijk komt deze worst uit de zuidwestelijk gelegen regio Extremadura, maar chorizo wordt inmiddels op meerdere plaatsen in Spanje gemaakt. Kenmerkend voor chorizo is de oranje kleuring door gebruik van gerookt paprikapoeder, pimentón. Dit is meteen het belangrijkste...

    5,25 €/stuk
  • PAR240296

    Als iets de smaak van Spanje oproept, dan is het wel chorizo. Een typisch Spaanse licht pittige worst die er in allerlei kwaliteiten is. Wij vonden die van Embutidos Alejandro die speciaal bedoeld is voor bereiding op de BBQ of op de plancha. Voor warme bereiding inderdaad dus.

    4,95 €/stuk
  • PAR240982

    Fuet betekent in het Catalaans letterlijk zweep, het is een lange, dunne, gefermenteerde en gedroogde worst. Deze heeft een licht zoete, licht gepeperde smaak. De worst valt op door zijn dunne vorm en het schimmellaagje dat tijdens het drogen ontstaat. Deze schimmel is de Penicillium candida die ook op brie en camembert te vinden is.

    30,55 €/stuk

Filter

Prijs

4 € - 31 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.