Treuren, specialist in gevogelte en wild


Bent u een liefhebber van koken? Houdt u van lekker eten? Bent u altijd op zoek naar iets bijzonders? Welkom! Bij ons bent u aan het juiste adres. 


Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

73 - 96 van 109 producten weergegeven
  • Kip06

    De Rolls Royce onder de scharrelkippen en waarschijnlijk ook de meest bekende. Deze prachtige witte kippen leven als een God in Frankrijk in de regio Bresse, een groene omgeving met leemachtige grond rijk aannatuurlijke voeding voor de Bresserkippen.

  • Kip01

    Scharrelkip met zwarte poten uit de Vende in Frankrijk, aan de westkust. De Poulet Noir voelt zich prima thuis in het milde klimaat en in het kenmerkende landschap van de Vende. Het resultaat is een wit vlezige kip, bijzonder vetarm en zeer geschikt voor traditionele braadgerechten zoals bv Coq au vin.

  • Gev42

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met paddestoelen, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

  • Gev40

    Heerlijke parelhoenpaupiëttes in mooie marinade. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

  • Gev01

    Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

  • Wil08

    Wildzwijnsbiefstuk is licht rozig van kleur, maar wel iets donkerder dan gewoon varkensvlees. Het vlees is vrij stevig van strutuur. Wildzwijnbiefstuk wordt kort gebakken en net voorbij rosé gegeten, echter niet te ver door laten garen.

  • Wil11

    Wildzwijnsachterbout is een groot stuk wild met het bot er nog in. De bout en het vlees is vrij grof en stevig van structuur. Bereiding is afhankelijk van de grootte.

  • Lux03

    Franse eenpansschotel gebaseerd op witte bonen, eend, worst, bouillon en groente

  • Gev05

    Een heerlijke rollade gemaakt van een uitgebeend parelhoenvlees, gevuld met pruimen die geweekt zijn in cognac.

  • Gev43

    Speciaal voor Kerst bieden wij verse gevulde kalkoenen aan. Onze kalkoenen komen vers uit Frankrijk en worden ontbeend en gevuld. De basis van de Farce (vulling) is kalkoengehakt die is verrijkt met kastanjes, zout en peper. De gevulde kalkoen weegt ca. 2,3 – 2,6 kg is voor ca. 6 personen. Bovenop de kalkoen zit een plakje varkensspek.

  • Gev34

    Mooie plakjes gesneden eendenborstfilet. Deze eendenborst is eerst geroookt, wat zorgt voor de typerende smaak. Deze plakjes eendenborstfilet zijn uitstekend geschikt voor het maken van voorgerechtjes en amuses. Maar ook heel goed te gebruiken in een salade. 

  • Lux02

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

  • Gev27

    Het vlees van kalkoendijen is stevig en sappig. Dijen zijn uitermate geschikt voor een langere bereiding. Denk hierbij aan stoven of braden. De dij heeft slechts 1 botje. Het vlees wordt helemaal gaar gegeten.

  • Gev22

    De wilde duif gefileerd bestaat uit 2 borstfilets, de 2 boutjes en het karkas. Wilde duif is een ware delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur. De gefileerde duif geniet een korte bereiding. De filets worden kort gebakken en rosé gegeten. De boutjes worden gebraden of geconfijt. Het karkasje kunt u gebruiken...

  • Gev21

    Wilde duiven zijn een delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur.

  • Wil40

    De achterbout van de ree, dan zet u echt een pronkstuk op tafel! De reebout is een mooi, groot stuk bout met het bot er nog in. De bout is geheel afgevliesd en heeft mooi donkerrood vlees. De bout is zowel met als zonder bot (bilpijp) te bereiden. Een reebout is voor 6/8 personen, afhankelijk van het gewicht. U kunt de reebout het beste bereiden in...

  • Gev24

    Deze tamme duif is een gezond kwaliteitsproduct met een bijzonder goede smaak. Gefokt bij kleinschalige boeren in de streek Maulévrier. Rust, tijd en natuurlijk voedsel zorgen voor een bijzondere duif. Het favoriete gevogelte van menig topchef.

  • Kip04

    Mooie achterbouten van deze scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen scharrelen vrij rond in de bossen van Des Landes in Zuid West Frankrijk. Het is een geelvlezige kip met een heerlijke smaak.

  • Kip10

    Een heerlijk kippetje met geel vlees. Deze kippen krijgen voer waarvan ca 80% maïs is en dat zorgt voor de gelige kleur en voor voor mals vlees. De maïskip wordt gehouden in schuren of stallen, waarbinnen de kippen kunnen rondlopen. De kippen worden geslacht op gewicht en niet op leeftijd. Hierdoor is het vlees wat zachter en zijn de botten wat brozer.

  • Gev10

    Een borstfilet van een wilde gans. Het gedeelte van de gans dat relatief makkelijk te verwerken is, hoewel ook de borstfilet van de wilde gans soms ook vrij stevig kan zijn. Dit heeft dan te maken met de leeftijd en het aantal vlieguren van de gans. Borstfilet van een jonge wilde gans kan kort worden gebraden, zoals een biefstuk. Slecht een klein gedeelte...

  • Gev11

    Bouten/poten van de wilde gans. Bouten van de wilde gans zijn mooi te confijten of te gebruiken in rilette. Gans laat zich prima combineren met compote van rood fruit of bijvoorbeeld pruimenchutney.

  • Gev28

    De smaak van de tamme eend is erg fijn en niet uitgesproken, daardoor zijn er talloze variaties mogelijk. Een canette is een jonge vrouwtjeseend van maximaal 2 maanden oud, die worden gefokt in de vrije natuur. Het vlees van een jonge eend is het zachts en malst.

  • Gev26

    Kalkoenfilet is een prachtig, mager stukje van de kalkoen. Het vlees van de borstfilet is zeer zacht en vetarm. Bij een juiste bereiding blijft heerlijk sappig. Op vele manier te bereiden en in gerechten te verwerken. Braadtijd is afhankelijk van de grootte. Kalkoenfilet wordt helemaal gaar gegeten.

  • Exo07

    Vlees van zeer goede kwaliteit, mager en gezond; probeer het eens: Bizonvlees uit Canada. Het is een ervaring, want u proeft een heerlijk mals stukje vlees.

Treuren, specialist in gevogelte en wild


Bent u een liefhebber van koken? Houdt u van lekker eten? Bent u altijd op zoek naar iets bijzonders? Welkom! Bij ons bent u aan het juiste adres. 


Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

Filter

Prijs

1 € - 111 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.