Treuren, specialist in gevogelte en wild


Bent u een liefhebber van koken? Houdt u van lekker eten? Bent u altijd op zoek naar iets bijzonders? Welkom! Bij ons bent u aan het juiste adres. 


Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

73 - 96 van 105 producten weergegeven
  • Kip02

    Scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen scharrelen vrij rond in de bossen van Des Landes in Zuid West Frankrijk. Het is een geelvlezige kip met een heerlijke smaak.

    10,50 €/kg
  • Lux01

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

    17,95 €/blik
  • Gev40

    Heerlijke parelhoenpaupiëttes in mooie marinade. U bereidt deze parelhoenpaupiëttes in de marinade bij voorkeur in 45 minuten in de oven op 160C. Gegarandeerd een succes op tafel. Lekker bij zowel zomer- als wintergroenten

    4,50 €/stuk
  • Gev22

    De wilde duif gefileerd bestaat uit 2 borstfilets, de 2 boutjes en het karkas. Wilde duif is een ware delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur. De gefileerde duif geniet een korte bereiding. De filets worden kort gebakken en rosé gegeten. De boutjes worden gebraden of geconfijt. Het karkasje kunt u gebruiken...

    5,90 €/stuk
  • Kip12

    Een blauwpoothoender met een prachtige romige smaak.

    11,50 €/kg
  • Wil11

    Wildzwijnsachterbout is een groot stuk wild met het bot er nog in. De bout en het vlees is vrij grof en stevig van structuur. Bereiding is afhankelijk van de grootte.

    6,25 €/100 gram
  • Wil40

    De achterbout van de ree, dan zet u echt een pronkstuk op tafel! De reebout is een mooi, groot stuk bout met het bot er nog in. De bout is geheel afgevliesd en heeft mooi donkerrood vlees. De bout is zowel met als zonder bot (bilpijp) te bereiden. Een reebout is voor 6/8 personen, afhankelijk van het gewicht. U kunt de reebout het beste bereiden in...

    32,50 €/kg
  • Kip03

    Borstfilets van deze scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen scharrelen vrij rond in de bossen van Des Landes in Zuid West Frankrijk. Het is een geelvlezige kip met een heerlijke smaak.

    21,90 €/kg
  • Lux03

    Franse eenpansschotel gebaseerd op witte bonen, eend, worst, bouillon en groente

    9,95 €/blik
  • Gev04

    Parelhoenbouten zijn iets slanker en minder vol van vlees dan kippenpoten. De boutjes hebben vrij donker bruin/rood vlees. Het zijn heerlijke boutjes met een eigen smaak. Bereidingstijd: ca. 45 minuten.Parelhoenboutjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar en laten zich prima combineren met alle soorten groenten. Voor de winter zijn parelhoenboutjes met...

    3,25 €/stuk
  • Gev27

    Het vlees van kalkoendijen is stevig en sappig. Dijen zijn uitermate geschikt voor een langere bereiding. Denk hierbij aan stoven of braden. De dij heeft slechts 1 botje. Het vlees wordt helemaal gaar gegeten.

    7,50 €/kg
  • Kip04

    Mooie achterbouten van deze scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen scharrelen vrij rond in de bossen van Des Landes in Zuid West Frankrijk. Het is een geelvlezige kip met een heerlijke smaak.

    13,90 €/kg
  • Gev38

    Borstfilet van de wilde eend. Het vlees van de borstfilet is donkerrood van kleur. Het vel is geel/oranje van kleur en iets vettig. Wilde eendenborstfilet heeft een korte bereidingstijd en is het lekkerst als ze rosé op tafel komt. Heerlijk te combineren met wat zoetige sauzen.

    5,50 €/100 gram
  • Gev24

    Deze tamme duif is een gezond kwaliteitsproduct met een bijzonder goede smaak. Gefokt bij kleinschalige boeren in de streek Maulévrier. Rust, tijd en natuurlijk voedsel zorgen voor een bijzondere duif. Het favoriete gevogelte van menig topchef.

    14,15 €/stuk
  • Gev21

    Wilde duiven zijn een delicatesse. Het donkere vlees is compact en mals met een uitgesproken smaak en geur.

    5,90 €/stuk
  • Wil23

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Een malse hertenbiefstuk van de rug. De hertenbiefstuk is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenbiefstuk heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé gegeten wordt.

    8,90 €/100 gram
  • Wil32

    Een heel tam konijn is voldoende voor 3/4 personen. Het bevat een rug, voorlopers en de achterbouten. Vlees van een tam konijn is mooi wit-rozig van kleur. Bovendien caloriearm en lichtverteerbaar. Op uw verzoek kunnen wij het konijn ook voor u in stukken maken.

    12,50 €/kg
  • Gev10

    Een borstfilet van een wilde gans. Het gedeelte van de gans dat relatief makkelijk te verwerken is, hoewel ook de borstfilet van de wilde gans soms ook vrij stevig kan zijn. Dit heeft dan te maken met de leeftijd en het aantal vlieguren van de gans. Borstfilet van een jonge wilde gans kan kort worden gebraden, zoals een biefstuk. Slecht een klein gedeelte...

    1,95 €/100 gram
  • Kip10

    Een heerlijk kippetje met geel vlees. Deze kippen krijgen voer waarvan ca 80% maïs is en dat zorgt voor de gelige kleur en voor voor mals vlees. De maïskip wordt gehouden in schuren of stallen, waarbinnen de kippen kunnen rondlopen. De kippen worden geslacht op gewicht en niet op leeftijd. Hierdoor is het vlees wat zachter en zijn de botten wat brozer.

    16,90 €/kg
  • Gev26

    Kalkoenfilet is een prachtig, mager stukje van de kalkoen. Het vlees van de borstfilet is zeer zacht en vetarm. Bij een juiste bereiding blijft heerlijk sappig. Op vele manier te bereiden en in gerechten te verwerken. Braadtijd is afhankelijk van de grootte. Kalkoenfilet wordt helemaal gaar gegeten.

    12,50 €/kg
  • Wil08

    Wildzwijnsbiefstuk is licht rozig van kleur, maar wel iets donkerder dan gewoon varkensvlees. Het vlees is vrij stevig van strutuur. Wildzwijnbiefstuk wordt kort gebakken en net voorbij rosé gegeten, echter niet te ver door laten garen.

    6,25 €/100 gram
  • Div01

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild uit te benen. Aan de hand van basistechnieken wordt duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten. Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland, biedt Werken met wild...

    35 €/stuk
  • Gev11

    Bouten/poten van de wilde gans. Bouten van de wilde gans zijn mooi te confijten of te gebruiken in rilette. Gans laat zich prima combineren met compote van rood fruit of bijvoorbeeld pruimenchutney.

    9,50 €/kg
  • Gev28

    De smaak van de tamme eend is erg fijn en niet uitgesproken, daardoor zijn er talloze variaties mogelijk. Een canette is een jonge vrouwtjeseend van maximaal 2 maanden oud, die worden gefokt in de vrije natuur. Het vlees van een jonge eend is het zachts en malst.

    10,90 €/kg

Treuren, specialist in gevogelte en wild


Bent u een liefhebber van koken? Houdt u van lekker eten? Bent u altijd op zoek naar iets bijzonders? Welkom! Bij ons bent u aan het juiste adres. 


Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

Filter

Prijs

1 € - 111 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.