Treuren, specialist in gevogelte en wild


Bent u een liefhebber van koken? Houdt u van lekker eten? Bent u altijd op zoek naar iets bijzonders? Welkom! Bij ons bent u aan het juiste adres. 


Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

25 - 48 van 109 producten weergegeven
  • Wil04

    De hazenrugfilet is jet zachtste stukje vlees van de haas. Het vlees in donkerrood van kleur en zeer fijn van draad. Een hazenrugfilet weegt ca. 150 gram en is voldoende voor één persoon. De hazenrugfilet geniet een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer deze rosé gegeten wordt. Als de hazenrugfilet iets te gaar wordt kan het vlees iets naar lever...

    10,75 €/stuk
  • Gev17

    vers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar.

    3,90 €/100 gram
  • Wil26

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Hertenfilet komt van de hertenrug. De hertenrugfilet is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenrugfilet kan aan één stuk gebraden worden of geportioneerd worden in medaillons. Hertenrugfilet heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé...

    8,90 €/100 gram
  • Wil35

    De hele rug van de ree, met been en 2 filets. De ree behoort tot het meest edele wild. Het zijn echte lekkerbekken en dat proef je aan hun vlees. Ze eten kruiden, knoppen van bomen en gewassen en zachte blaadjes. Ook likt een ree graag aan iets zouts.

    55,00 €/kg
  • Lux19

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

    12,95 €/blik
  • Exo05

    Kangoeroevlees is mooi rood van kleur en bijzonder mager. Bovendien heeft het een hoog proteine gehalte en bevat het veel mineralen. Het vlees is afkomstig van dieren die hun hele leven in de vrije natuur hebben doorgebracht. Puur scharrelvlees dus.

    2,95 €/100 gram
  • Wil30

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Mooi ontbeend schoudervlees van het hert. Het is mooi donkerrood vlees zonder vet of zenen. Hertenragoutvlees is bijzonder geschikt van stoofgerechten.

    2,25 €/100 gram
  • Kip23

    Franse scharrelkapoen uit Zuid West Frankrijk. Een kapoen is een gecastreerde haan. De kapoen staat bekend om de malsheid van het vlees. Het zijn grote hanen van ca. 3kg. De kapoen geniet een lange bereiding van ca. 2/3 uur.

    19,5 €/kg
  • Gev16

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. Een haantje is wat groter van stuk en het vlees heeft wat meer bite.

    14,50 €/stuk
  • Gev03

    Borstfilet van de parelhoen waar het velletje en vleugeltje nog aan zitten. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,15 €/100 gram
  • Gev15

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De fazant hen is iets kleiner dan de fazant haan. Deze vrouwtjes fazant weegt ca. 600 gram en is elegant van smaak. Van oudsher wordt de fazant hen als lekkerder ervaren als de fazanthaan. Het vel van de fazant hen is oranje/gelig van kleur en heeft na het braden een lekkere smaak. Het vlees...

    13,50 €/stuk
  • Wil03

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. Een hele rug met 2 filets op het karkas. De hazenrug is afgevliesd en mooi donkerrood vlles. Het vlees van de hazenrug is bijzonder zacht vlees. De hazenrug hoeft niet gemarineerd te worden, want deze heeft een korte bereiding. Het lekkerst is de hazenrug wanneer het vlees mooi rosé blijft. Wanneer...

    21,50 €/stuk
  • Gev13

    De bouten/poten van de tamme gans. Heerlijk om te confijten bijvoorbeeld. Tamme ganzenbouten zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

    1,75 €/100 gram
  • Gev19

    Het lievelingswild van menig chef-kok en een ware delicatesse. Jonge patrijzen hebben een korte bereidingstijd en worden omwikkeld met druivenbladeren en vet gebraden.

    11,50 €/stuk
  • Lux13

    Rilette met eend. Een pastei met stukjes zacht vlees, dat langdurig op zachtvuur wordt bereid in ganzenvet. Heerlijk met toast of vers gebakken brood bij de borrel. Als lunchgerecht heerlijk met een groene salade.

    5,95 €/glazen pot
  • Gev37

    Hele wilde eend van eigen bodem. De wilde eend heeft mooi donker rood vlees een geel kleurige, iets vettige huid. Afhankelijk van het jaargetijde is die huid vetter of minder vet. De hele wilde eend kunt u het beste bereiden in pan of oven. De wilde eend weegt ca. 500/600 gram en is geschikt voor 2 personen. Bereidingstijd ca. 40/50 minuten.

    13,50 €/stuk
  • Kla05

    Een heerlijke malse kipfilet gerookt tot in de perfectie.

    1,60 €/100 gram
  • Wil06

    De schouders van de haas ogen in eerste instantie niet erg vol van vlees. Echter de schouders zijn zeer geschikt voor het bereiden van een hazenpeper. Door het stevige vlees van de schouders is marineren aan te raden. De hazenschouders wegen ca. 150/200 gram per stuk. Voor een hazenpeper heeft u 2/3 hazenschouders per persoon nodig.Let op: dit...

    4 €/stuk
  • Kip05

    Scharrelkip uit Frankrijk. Deze kippen zijn opgegroeid in de openlucht. De kippen zijn biologisch door het voer dat ze hebben gegeten en het land waarop ze hebben gescharreld: vrij van bestrijdingsmiddelen en anitbiotica. Het groene AB-label staat garant voor een biologisch product.

    16,50 €/kg
  • Lux12

    100% ganzenvet uit Frankrijk. Een natuurproduct van de allerbeste kwaliteit, namelijk van het huis Laguilhon

    6,95 €/blik
  • Lux21

    Eendenpaté met Armagnac

    5,95 €/pot
  • Gev35

    Trek in een vlezig, sappig en mals stukje eend? Probeer dan eens deze geconfijte eendenmaagjes. Een ware specialiteit. Maagjes geconfijt en gekookt in eigen vet.

    7,90 €/stuk
  • Lux24

    Een heerlijke gevogelte paté met een vleugje Champagne

    5,95 €/pot
  • Wil02

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. TIP: bij het braden van een hele haas, bestaat de kans dat de rug vlugger gaar is. Dat kan je ondervangen door na 20 min de rug alvast uit de pan te verwijderen en de bouten nog verder te braden.

    39,50 €/stuk

Treuren, specialist in gevogelte en wild


Bent u een liefhebber van koken? Houdt u van lekker eten? Bent u altijd op zoek naar iets bijzonders? Welkom! Bij ons bent u aan het juiste adres. 


Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

Filter

Prijs

1 € - 111 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.