Treuren, specialist in gevogelte en wild


Bent u een liefhebber van koken? Houdt u van lekker eten? Bent u altijd op zoek naar iets bijzonders? Welkom! Bij ons bent u aan het juiste adres. 


Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

25 - 48 van 109 producten weergegeven
  • Wil05

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. De hazenbouten zijn afgevliesd mooi donkerrood van kleur. Het vlees van de hazenachterbouten is goed ontwikkeld en stevig van structuur. De bouten hebben dan ook een lange bereiding nodig. Denk hierbij aan braden of stoven. De boutjes een dag van tevoren marineren is aan te bevelen. Hazenbouten zijn...

    8,50 €/stuk
  • Gev31

    Eendeborstfilet voor 2 personen van een Franse tamme eend. De magret is de borstfilet van een eend die is vetgemest voor foie gras. Het vlees is mals en zeer smaakvol. Het vlees is dieprood. Een Magret wordt opgediend met het velletje er nog aan. Voor de bereiding het vel eerst insnijden. De Magret de Canard dient rosé geserveerd te worden. Heerlijk met...

    2,45 €/100 gram
  • Lux16

    Prachtige kwaliteit fond, vol van smaak. Op klassieke wijze sterk ingekookt op basis van wild. Een goede basis voor het maken van soepen en een heerlijke saus.

    3,25 €/pot
  • Kip11

    Leuke kleine kippetjes voor 1 persoon. Ook wel Poussin of Coquelet genoemd.

    8,80 €/kg
  • Exo06

    Wilt u eens iets heel anders proberen? Proef eens krokodillen vlees. Smaakt naar gevogelte en vis, dit kunt u toepassen op gevogelte en visrecepten. Krokodillenvlees is bijna wit van kleur. Het is stevig van structuur. 

    7,50 €/100 gram
  • Gev18

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De boutjes (poten) zijn wat steviger en hebben een iets langere bereiding nodig als de borst. De bereidingstijd van de fazant hen is ca. 50/60 minuten. Afhankelijk van de grootte.

    4 €/stuk
  • Exo04

    Een mooie biefstuk van net beste rode vlees. Struisvogelvlees is niet alleen erg smakelijk, maar is ook erg mager en bevat weinig vet en cholestorol.

    4,65 €/100 gram
  • Wil35

    De hele rug van de ree, met been en 2 filets. De ree behoort tot het meest edele wild. Het zijn echte lekkerbekken en dat proef je aan hun vlees. Ze eten kruiden, knoppen van bomen en gewassen en zachte blaadjes. Ook likt een ree graag aan iets zouts.

    55,00 €/kg
  • Wil26

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Hertenfilet komt van de hertenrug. De hertenrugfilet is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenrugfilet kan aan één stuk gebraden worden of geportioneerd worden in medaillons. Hertenrugfilet heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé...

    8,90 €/100 gram
  • Kip23

    Franse scharrelkapoen uit Zuid West Frankrijk. Een kapoen is een gecastreerde haan. De kapoen staat bekend om de malsheid van het vlees. Het zijn grote hanen van ca. 3kg. De kapoen geniet een lange bereiding van ca. 2/3 uur.

    19,5 €/kg
  • Gev17

    vers vanaf half october t/m eind januari / van februari t/m september uitsluitend diepgevroren verkrijgbaar.

    3,90 €/100 gram
  • Lux19

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

    12,95 €/blik
  • Gev16

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. Een haantje is wat groter van stuk en het vlees heeft wat meer bite.

    14,50 €/stuk
  • Wil03

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. Een hele rug met 2 filets op het karkas. De hazenrug is afgevliesd en mooi donkerrood vlles. Het vlees van de hazenrug is bijzonder zacht vlees. De hazenrug hoeft niet gemarineerd te worden, want deze heeft een korte bereiding. Het lekkerst is de hazenrug wanneer het vlees mooi rosé blijft. Wanneer...

    21,50 €/stuk
  • Kip01

    Scharrelkip met zwarte poten uit de Vende in Frankrijk, aan de westkust. De Poulet Noir voelt zich prima thuis in het milde klimaat en in het kenmerkende landschap van de Vende. Het resultaat is een wit vlezige kip, bijzonder vetarm en zeer geschikt voor traditionele braadgerechten zoals bv Coq au vin.

    10,90 €/kg
  • Gev13

    De bouten/poten van de tamme gans. Heerlijk om te confijten bijvoorbeeld. Tamme ganzenbouten zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

    1,75 €/100 gram
  • Gev15

    Niets gaat boven de fijne, kruidige smaak van wilde fazanten. De fazant hen is iets kleiner dan de fazant haan. Deze vrouwtjes fazant weegt ca. 600 gram en is elegant van smaak. Van oudsher wordt de fazant hen als lekkerder ervaren als de fazanthaan. Het vel van de fazant hen is oranje/gelig van kleur en heeft na het braden een lekkere smaak. Het vlees...

    13,50 €/stuk
  • Wil30

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Mooi ontbeend schoudervlees van het hert. Het is mooi donkerrood vlees zonder vet of zenen. Hertenragoutvlees is bijzonder geschikt van stoofgerechten.

    2,25 €/100 gram
  • Lux13

    Rilette met eend. Een pastei met stukjes zacht vlees, dat langdurig op zachtvuur wordt bereid in ganzenvet. Heerlijk met toast of vers gebakken brood bij de borrel. Als lunchgerecht heerlijk met een groene salade.

    5,95 €/glazen pot
  • Gev19

    Het lievelingswild van menig chef-kok en een ware delicatesse. Jonge patrijzen hebben een korte bereidingstijd en worden omwikkeld met druivenbladeren en vet gebraden.

    11,50 €/stuk
  • Gev03

    Borstfilet van de parelhoen waar het velletje en vleugeltje nog aan zitten. Een parelhoen is vetarm, eiwitrijk en de smaak wordt door menigeen omschreven als fijn: tussen kip en fazant

    2,15 €/100 gram
  • Gev37

    Hele wilde eend van eigen bodem. De wilde eend heeft mooi donker rood vlees een geel kleurige, iets vettige huid. Afhankelijk van het jaargetijde is die huid vetter of minder vet. De hele wilde eend kunt u het beste bereiden in pan of oven. De wilde eend weegt ca. 500/600 gram en is geschikt voor 2 personen. Bereidingstijd ca. 40/50 minuten.

    13,50 €/stuk
  • Lux12

    100% ganzenvet uit Frankrijk. Een natuurproduct van de allerbeste kwaliteit, namelijk van het huis Laguilhon

    6,95 €/blik
  • Wil04

    De hazenrugfilet is jet zachtste stukje vlees van de haas. Het vlees in donkerrood van kleur en zeer fijn van draad. Een hazenrugfilet weegt ca. 150 gram en is voldoende voor één persoon. De hazenrugfilet geniet een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer deze rosé gegeten wordt. Als de hazenrugfilet iets te gaar wordt kan het vlees iets naar lever...

    10,75 €/stuk

Treuren, specialist in gevogelte en wild


Bent u een liefhebber van koken? Houdt u van lekker eten? Bent u altijd op zoek naar iets bijzonders? Welkom! Bij ons bent u aan het juiste adres. 


Wij bieden u een uitgebreid assortiment van verse producten van de hoogste kwaliteit. Voor de liefhebber van wild en gevogelte, de hobbykok en de levensgenieter. Eigenlijk voor iedereen die van lekker eten houdt, is Treuren hét adres. Wij hebben een passie voor eerlijke producten, zoals bijvoorbeeld scharrelkippen van topkwaliteit, prachtig hertenvlees uit Nieuw Zeeland en ons zeer uitgebreide assortiment wild. Want zeg nou zelf, een exclusief product koop je toch het liefst bij de expert? 

Filter

Prijs

1 € - 111 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.