Wild & Konijn

Er zijn 17 producten
1 - 17 van 17 producten weergegeven
  • Wil21

    In blokjes gesneden poulet van haas, hert en wildzwijn - gemengd. Uitermate geschikt voor diverse soorten stoofgerechten

    12,75 €/500 gram
  • Wil15

    Ontbeend schoudervlees van het wild zwijn. Mooi stevig vlees met hier en daar vet. Wild zwijnsragoutvlees is zeer geschikt om lekker te stoven op een lage temperatuur.

    14,75 €/500 gram
  • Wil07

    Hazenragoutvlees wordt gesneden van de achterbouten van de haas en zonder bot. Dit is mooi vlees en bijzonder vetarm. De kleur is donkerrood. Het hazenragoutvlees is stevig van structuur en is zeer geschikt om te marineren en te stoven. Dit vlees is niet geschikt voor korte bereidingen. Hazenragoutvlees is zeer geschikt voor bereidingen als hazenpeper en...

    13,25 €/500 gram
  • Wil33

    Mooie achterbouten van tam konijn. Mooi wit-rozig vlees, dat caloriearm is en lichtverteerbaar. Konijnenbouten zijn uitermate geschikt voor stoofgerechten, maar ook een bereiding in oven is mogelijk.

    19,50 €/kg
  • Wil05

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. De hazenbouten zijn afgevliesd mooi donkerrood van kleur. Het vlees van de hazenachterbouten is goed ontwikkeld en stevig van structuur. De bouten hebben dan ook een lange bereiding nodig. Denk hierbij aan braden of stoven. De boutjes een dag van tevoren marineren is aan te bevelen. Hazenbouten zijn...

    8,50 €/stuk
  • Wil35

    De hele rug van de ree, met been en 2 filets. De ree behoort tot het meest edele wild. Het zijn echte lekkerbekken en dat proef je aan hun vlees. Ze eten kruiden, knoppen van bomen en gewassen en zachte blaadjes. Ook likt een ree graag aan iets zouts.

    55,00 €/kg
  • Wil26

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Hertenfilet komt van de hertenrug. De hertenrugfilet is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenrugfilet kan aan één stuk gebraden worden of geportioneerd worden in medaillons. Hertenrugfilet heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé...

    7,90 €/100 gram
  • Wil30

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Mooi ontbeend schoudervlees van het hert. Het is mooi donkerrood vlees zonder vet of zenen. Hertenragoutvlees is bijzonder geschikt van stoofgerechten.

    2,25 €/100 gram
  • Wil04

    De hazenrugfilet is jet zachtste stukje vlees van de haas. Het vlees in donkerrood van kleur en zeer fijn van draad. Een hazenrugfilet weegt ca. 150 gram en is voldoende voor één persoon. De hazenrugfilet geniet een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer deze rosé gegeten wordt. Als de hazenrugfilet iets te gaar wordt kan het vlees iets naar lever...

    10,75 €/stuk
  • Wil02

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. TIP: bij het braden van een hele haas, bestaat de kans dat de rug vlugger gaar is. Dat kan je ondervangen door na 20 min de rug alvast uit de pan te verwijderen en de bouten nog verder te braden.

    39,50 €/stuk
  • Wil06

    De schouders van de haas ogen in eerste instantie niet erg vol van vlees. Echter de schouders zijn zeer geschikt voor het bereiden van een hazenpeper. Door het stevige vlees van de schouders is marineren aan te raden. De hazenschouders wegen ca. 150/200 gram per stuk. Voor een hazenpeper heeft u 2/3 hazenschouders per persoon nodig.Let op: dit...

    4 €/stuk
  • Wil03

    Voor de liefhebber van een echte wildsmaak en roodvlees. Een hele rug met 2 filets op het karkas. De hazenrug is afgevliesd en mooi donkerrood vlles. Het vlees van de hazenrug is bijzonder zacht vlees. De hazenrug hoeft niet gemarineerd te worden, want deze heeft een korte bereiding. Het lekkerst is de hazenrug wanneer het vlees mooi rosé blijft. Wanneer...

    21,50 €/stuk
  • Wil11

    Wildzwijnsachterbout is een groot stuk wild met het bot er nog in. De bout en het vlees is vrij grof en stevig van structuur. Bereiding is afhankelijk van de grootte.

    6,25 €/100 gram
  • Wil40

    De achterbout van de ree, dan zet u echt een pronkstuk op tafel! De reebout is een mooi, groot stuk bout met het bot er nog in. De bout is geheel afgevliesd en heeft mooi donkerrood vlees. De bout is zowel met als zonder bot (bilpijp) te bereiden. Een reebout is voor 6/8 personen, afhankelijk van het gewicht. U kunt de reebout het beste bereiden in...

    32,50 €/kg
  • Wil23

    Als u dít eenmaal heeft geproefd…… heerlijk! Een malse hertenbiefstuk van de rug. De hertenbiefstuk is mooi donkerood van kleur en bijzonder fijn van draad. Het vlees voelt al zacht aan. Hertenbiefstuk heeft een korte bereiding en is op z'n lekkerst wanneer het rosé gegeten wordt.

    8,25 €/100 gram
  • Wil32

    Een heel tam konijn is voldoende voor 3/4 personen. Het bevat een rug, voorlopers en de achterbouten. Vlees van een tam konijn is mooi wit-rozig van kleur. Bovendien caloriearm en lichtverteerbaar. Op uw verzoek kunnen wij het konijn ook voor u in stukken maken.

    12,50 €/kg
  • Wil08

    Wildzwijnsbiefstuk is licht rozig van kleur, maar wel iets donkerder dan gewoon varkensvlees. Het vlees is vrij stevig van strutuur. Wildzwijnbiefstuk wordt kort gebakken en net voorbij rosé gegeten, echter niet te ver door laten garen.

    6,25 €/100 gram

Filter

Prijs

4 € - 111 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.