Luxe Conserven

Er zijn 17 producten
1 - 17 van 17 producten weergegeven
  • Lux20

    Prachtige kwaliteit fond, vol van smaak. Op klassieke wijze sterk ingekookt op basis van gevogelte. Een goede basis voor het maken van soepen en een heerlijke saus.

  • Lux11

    100% ganzenvet uit Frankrijk. Een natuurproduct van de allerbeste kwaliteit, namelijk van het huis Laguilhon

  • Lux17

    Franse eenpansschotel gebaseerd op witte bonen, eend, worst, bouillon en groente

  • Lux16

    Prachtige kwaliteit fond, vol van smaak. Op klassieke wijze sterk ingekookt op basis van wild. Een goede basis voor het maken van soepen en een heerlijke saus.

  • Lux19

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

  • Lux13

    Rilette met eend. Een pastei met stukjes zacht vlees, dat langdurig op zachtvuur wordt bereid in ganzenvet. Heerlijk met toast of vers gebakken brood bij de borrel. Als lunchgerecht heerlijk met een groene salade.

  • Lux12

    100% ganzenvet uit Frankrijk. Een natuurproduct van de allerbeste kwaliteit, namelijk van het huis Laguilhon

  • Lux21

    Eendenpaté met Armagnac

  • Lux24

    Een heerlijke gevogelte paté met een vleugje Champagne

  • Lux23

    Een grove smeuige paté bereid op grootmoederswijze

  • Lux22

    Een grove boerenpaté met eekhoorntjesbrood

  • Lux01

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

  • Lux25

    100% ganzenvet uit Frankrijk. Een natuurproduct van de allerbeste kwaliteit, namelijk van het huis Laguilhon

  • Lux26

    Voorgerechtje van eendenlever met gecaramelliseerde appeltjes

  • Lux03

    Franse eenpansschotel gebaseerd op witte bonen, eend, worst, bouillon en groente

  • Lux02

    Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

  • Lux04

    Franse eenpansschotel gebaseerd op eend, kalfsvlees, appels en cider

Filter

Prijs

3 € - 24 €

Herkomst

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.