Confit de canard, 2 gekonfijte eendenbouten

12.95 12,95 €/blik

Treuren

Lux19

Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

12.95 12,95 €/blik

Eendebouten, die langzaam in hun eigen vet gegaard worden - geconfijt dus. De gegaarde eendebouten worden vervolgens in datzelfde vet ingeblikt. Op die manier zijn ze heel lang houdbaar. Het vlees van de eendenbouten is bijzonder zachte en fijn van smaak.

Dit typisch Franse gerecht is makkelijk (au-bain marie) klaar te maken of even boven in de oven, grill op 8-10 minuten. U serveert hierbij in knoklook gebakken aardappeltjes en dunne Franse boontjes. Ook is Confit de Canard bijzonder lekker met witte bonen. Het vet wat overblijft kunt u in de koelkast bewaren om bijvoorbeeld de aardappelen in te bakken. De producten van Maison Laguilhon zijn afkomstig van een ambachtelijk familiebedrijf in Zuid West Frankrijk.

Gewicht2 bouten
ConditieIngeblikt
HerkomstFrankrijk
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.