Specialiteiten

Er zijn 31 producten
1 - 24 van 31 producten weergegeven
  • R10100

    'Tonen van groen blad, groen fruit, banaan en roodfruit. Een milde fruitige olijfolie, onze bestseller.60% Picual, 20% Arbequina, 20% Alfafarenca, Blanqueta en Genovesa. Picual en Arbequina zijn veel gebruikte olijfsoorten in Spanje. De andere soorten worden alleen verbouwd in deze regio. Op de luxe fles van Masia el Altet 'High Quality' is voor de opdruk...

  • R10101

    'Groen fruit, groen gras, tomaat. Intenser dan de ‘Gold’ maar nog zonder echt scherpe kantjes. 30% Picual, 30% Changlot Real, 40% Alfafarenca, Blanqueta and Genovesa. Gemaakt van 70% alleen lokaal voorkomende olijfsoorten.Masia el Altet heeft een zeer kleine productie doordat alleen olie wordt geproduceerd van eigen bomen. De bomen worden gevoed door...

  • R10103

    'Groen fruit, groen gras, amandel en banaan. Krachtige smaak met zowel fruitigheid als intensiteit, pittigheid en bitters. 100% Picual. Deze olijfolie heeft de meeste onderscheidingen ontvangen en prijzen gewonnen.Masia el Altet heeft een zeer kleine productie doordat alleen olie wordt geproduceerd van eigen bomen. De bomen worden gevoed door het...

  • R10102

    'Groen fruit, groen gras, groene appel, kruiden en mint. Pittigheid en bitterheid beginnen een belangrijkere rol in de smaak te spelen. 100% Changlot Real. Voor 100% gemaakt van alleen lokaal voorkomende olijfsoorten.Masia el Altet heeft een zeer kleine productie doordat alleen olie wordt geproduceerd van eigen bomen. De bomen worden gevoed door het...

  • R170043

    De groenten chips bestaat uit aardse rode bieten, zoete wortels, pastinaak en een snufje zeezout.

  • R330023

    Deze siroop is mooi zoet van smaak met veel aroma. Perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. Gebruik de siroop als honingvervanger bij kwark of yoghurt.

  • R170070

    "Een knapperige ziltzoute snack bereid uit een pasta van volle tarwe en kelpwieren. Kelpwieren worden op duurzame wijze geoogst voor de kust van Baja Californië in noordwest Mexico. Samen met tarwe uit nabij gelegen gebieden worden ze verwerkt tot zeewier pasta. Aangekomen in nederland wordt die pasta op ambachtelijke wijze gefrituurd in zonnebloemolie en...

  • R330021

    Deze gelei is gemaakt van jonge dennentoppen, biologisch rietsuiker en pectine uit appelschil. Een complexe smaak met hars tonen. Een schepje van deze gelei bij de kaas of voor het geleren van bijvoorbeeld bavarois is heerlijk. Deze gelei smaakt ook heerlijk bij patés van het seizoen, zoals wild paté.

  • R330024

    Friszoet met een lichte harssmaak. Deze siroop is perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. De geur doet denken aan een boswandeling. Voeg een klein scheutje toe aan champagne als ultiem kerst aperitief. Deze siroop is ook erg lekker in desserts.

  • R270748

    Biologische pecannoten in de dop. Pecannoten zijn familie van de walnoten. De pecannoot is heerlijk zoet en boterachtig van smaak. De pecannoot heeft een kenmerkende zoete geur die hij grotendeels dankt aan zijn gezonde oliën.Het seizoen van dit product is voorbij en daardoor is het helaas niet leverbaar 

  • R170010

    Deze vacuüm verpakte kastanjes zijn sous-vide bereid. De smaak van deze kastanjes is heerlijk zoet en nootachtig.

  • R330028

    Een typische dennentoppen aroma. Gebruik deze azijn bijvoorbeeld als dressing door te mengen met olie, een eidooier en een eetlepel mosterd. Smaakt heerlijk bij de bereiding van sauzen of om vlees in te marineren.

  • R330026

    De gekonfijte groene walnoten hebben een totaal eigen smaak met kenmerken van vanille en drop. Snijd de noot in flinterdunne plakjes. Deze gekonfijte groene walnoten zijn heerlijk bij wildgerechten, patés en winterse desserts. Dit moet je geprobeerd hebben!

  • R330015

    Zachte, maar goede daslooksmaak. Deze olie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Heerlijk om vis, schaaldieren of vlees mee te marineren.

  • R330020

    Deze paardenbloemen gelei is gemaakt van biologisch rietsuiker, pectine uit appelschil en wilde kruiden van kruidenkwekerij Puur aroma. Gebruik de gelei als een normale jam of als extra smaakmaker door pudding en vla. Ook heerlijk bij je favoriet kaas.

  • R330018

    De klassieke kruidenolie is een goede basis olie met veel smaak. Spannend om te proeven door de keuze voor niet alledaagse kruiden. Deze olie kan zowel bij koude als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Gebruik de olie bijvoorbeeld eens bij bak- en wok gerechten met een korte bereidingstijd.

  • R330029

    Onze lieve vrouwe bedstro azijn. Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn met de kruidige plant onze lieve vrouwe bedstro. Gebruik de azijn als vinaigrette door te mengen met olie. Of gebruik hem om bijvoorbeeld rauwe vis mee te marineren.

  • R330022

    Deze gelei heeft een specifiek en kruidig onze lieve vrouwe bedstro aroma. Gemaakt van biologisch rietsuiker en pectine. Gebruik de gelei bij voorgerechten met lever, wild of gevogelte. Ook lekker bij desserts, bijvoorbeeld een appeldessert.

  • R330025

    Mooie friszoete smaak met overweldigend vlierbloesem aroma. Deze siroop is perfect als zoete smaakmaker zonder suiker toe te voegen. Voegt een mooie smaak toe aan thee, maar ook erg lekker als extra smaakdimensie in cocktails.

  • R10105

    p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Calibri; color: #000000}Die heerlijke frisheid van een typische limoncello, maar dan met de karakteristieke geur en smaak van yuzu. Deze yuzu limoncello is gemaakt van de originele Kochi yuzu. Heerlijk fris en met zijn volledig eigen aroma.

  • R330030

    Deze paardenbloem en basilicum azijn is gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn. Lekker om augurken in te maken of als extra smaakmaker bij een salade. Combineer met bijvoorbeeld konijn. Het konijn 24 uur in de azijn leggen voordat je het konijn garing geeft.

  • R330027

    Gemaakt van Franse blanke biologische natuurazijn en veel vlierbloesem schermen. Door het zure van de azijn en het bloemige van de vlierbloesem een mooie complexiteit. Een breed inzetbare smaakmaker.

  • R330017

    Deze wilde kruidenolie is gemaakt van verse kruiden geplukt door herborist Frank Radder. De wilde kruidenolie kan zowel bij koude gerechten als warme gerechten worden gebruikt als smaakmaker. Meng de olie met een eidooier en azijn voor een heerlijk kruidige dressing.

  • R330019

    Wilde kruidenpesto gemaakt van wilde kruiden, kaas en hazelnootjes uit de Zuid-Limburgse regio. Gebruik de pesto als smeersel, saus of smaakmaker. Ook erg lekker voor een traditionele pasta pesto.

Filter

Prijs

3 € - 25 €

Herkomst

Geen keuze mogelijk

Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.