Smaakmakers

Er zijn 158 producten

Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?

Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture. 

97 - 120 van 158 producten weergegeven
  • R90099

    Rozemarijn is zo'n typisch kruid dat bijna iedereen kent, maar wanneer je vraagt:'Waar smaakt rozemarijn dan precies naar?', kunnen er maar weinig echt antwoord op geven.Rozemarijn heeft gewoon een typische eigen smaak. In de Mediterrane keuken is rozemarijn een hoofdrolspeler. Het wordt er vooral gebruikt om marinades, barbecues, soepen , bruine sausen...

  • R90113

    Tijm is een mediterraans kruid dat erg kruidig en aromatisch smaakt en tegelijkertijd fris en licht bitter is. Tijm kent veel toepassingen en gaat vooral goed samen met stevige ingrediënten, zoals vet vlees, bij aardappels of in combinatie met tomaat.

  • R90051

    Kervel is een kruid dat verwant is aan peterselie en koriander. De bladeren van dit aromatische en zoete kruid hebben een lichte gelijkenis met peterselie; de smaak is echter meer onderscheidend met een spoor van anijs. Kervel brengt de smaak van andere kruiden naar boven.

  • R90062

    Laurier is een kruid dat je waarschijnlijk vooral kent in gedroogde vorm. De ovale groene blaadjes geven gerechten een lekkere kruidige smaak, vooral als je ze lang mee stooft of kookt. Laurierblaadjes zijn zelf niet eetbaar, daarom moet je ze aan het einde van de bereidingstijd verwijderen.

  • R90106

    Salie heeft een heel 'eigen' smaak en geur en wie éénmaal salie geproefd heeft herkent het kruid meteen. De smaak van salie is sterk, let op met de hoeveelheid.

  • R90016

    In de keuken kun je verse en gedroogde blaadjes van bonenkruid gebruiken, en ook de jonge stelen. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je bonenkruid erg goed combineren met alle soorten bonen. Daarnaast kun je het heel goed meekoken in soepen of met peulvruchten en kool. Voeg vers bonenkruid toe aan salades, ei- en tomaatgerechten voor een licht pittige...

  • R90024

    Chinese bieslook is een plant uit de lookfamilie en dus verwant aan ui, prei en knoflook. Bij de aanzet lijkt het nog een gewoon lente-uitje, maar al snel veranderen de stengels in platte, donkergroene sprieten. De smaak is grassig, met een duidelijke knoflooksmaak.

  • R90078

    Oregano heeft ovale, puntig groene bladeren en buisvormige bloemen. Het zijn de bladeren die worden gebruikt in de keuken. Het is een aromatisch kruid en heeft een peperige smaak. De gedroogde oregano heeft een veel sterkere smaak dan de verse.

  • R90071

    Majoraan wordt in Nederland vaak marjolein of echte marjolein genoemd. Majoraan geeft een heerlijke geur aan je gerechten. Majoraan smaakt fris, zoetig en tegelijkertijd gekruid. Het kruid maakt traditioneel onderdeel uit van de Provençaalse kruidenmix.

  • R90085

    Rode basilicum is een variant van de gewone groene basilicum. Hij heeft echter opvallende donker paarse bladeren en bloeit in lichtroze bloempjes. De smaak is vergelijkbaar, alleen de donkere kleur zorgt voor een extra accent. Rode basilicum is ideaal om te gebruiken in rijst of pasta. Met rode basilicum kan je bovendien rode pesto maken of kleurrijke...

  • R90111

    Tropisch kruid met diepgroene blaadjes. Soms ook een beetje paars. Smaakt sterk naar anijs en een beetje naar munt.

  • R90081

    Het is de plant die geleid heeft tot het maken van pepermuntjes. Pepermunt is ontstaan uit een kruising van watermunt met groene munt. Uit de bladeren wordt pepermuntolie gewonnen, maar ze worden ook in thee gebruikt. Pepermunt is een stuk frisser dan groene munt.

  • R90119

    Zuring is een wild kruid, dat groeit op zure grond. Er zijn wel meer dan 200 soorten. De blaadjes van de veldzuring zijn eetbaar. Zuring wordt ook wel zurkel genoemd.Zuring kan rauw of gekookt worden gegeten. De bladeren van de zuring worden het meest gegeten. Dit kruid kan worden gebruikt in elk gerecht dat een zuur tintje nodig heeft. Zuring wordt...

  • PAR110071

    Goede truffelolie vinden is moeilijk, want niets gaat boven echte truffel en de productie van truffelolie luistert nauw. Deze vinden wij echter boven het maaiveld uitsteken. Het krachtige aroma van de zeer exclusieve witte truffel wordt treffend benaderd.

  • R35019

    Gastronomisch zeesap Aqua Divina is vers, gezuiverd zeewater uit de Oosterschelde. Perfect om vis en schaal- en schelpdieren in te koken of mee op smaak te brengen. Maar ook geschikt voor de bereiding van pasta, paella, risotto, soepen en sauzen.

  • PAR500096

    Olie van de oudste olijfbomen van Kreta. Dat betekent een karaktervolle fruitige smaak, een bijzonder laag zuurgehalte (0,3%) en dus zien we de zuidelijke zon terug in die olie. Plukken, persen en bottelen gebeurt binnen enkele uren op dezelfde dag. Al met al: een uitschieter in het woud van olijfolieproducenten.

  • PAR500016

    Soler Romero is een van de aller grootste producenten van biologische olijfolie en dat komt omdat zij alle facetten zelf in handen hebben: eigen olijfbomen (maar liefst 600 hectare), eigen compost, een eigen pers, een eigen bottelarij en eigen distributiefaciliteiten.

  • PAR500077

    De essentiële oliën van de Italiaan Massimo Bottura een van de allergrootste koks ter wereld behoren tot de beste die wij kennen. Al een paar druppels van deze krachtige citroenolie hebben een geweldig effect, bijvoorbeeld over gegrilde vis of een eenvoudige salade.

  • PAR600032

    het begint met wijnazijn en geconcentreerd druivensap. Dat sap wordt verwarmd tot het als het ware karamelliseert waarna precies de juiste hoeveelheid wijnazijn toegevoegd wordt. Het uiteindelijke resultaat is een dikke, donkere vloeistof met fluweelachtige textuur en een complexe smaak zie gelijktijdig zoet en zuur is.

  • PAR440006

    Bij dezelfde paludier (zoutwinner) die ons fleur de sel levert, Sylvain Leduc, bestellen we ons grove zeezout in grotere verpakkingen: het wereldvermaarde Sel de Guérande. Zeezout met veel smaak omdat het méér is dan keukenzout. Zeewater heeft namelijk nog vier andere belangrijke zouten. Dit grove zout (gros sel) is niet voor gewone consumptie, maar...

  • PAR600033

    Hetzelfde productieproces als bij de traditionele balsamicoazijn wordt gevolgd, maar maar het geconcentreerd druivensap wordt veel minder verhit. Zo treedt geen karamelliseringsproces op die voor de donkere kleur van de traditionele balsamico zorgt.

  • R170088

    Shiso purper azijn heeft een verfijnde en milde smaak. Deze azijn heeft een intens paarse kleur en de kleur is vast en vervaagd niet. De shiso purper azijn is geschikt om te gebruiken in sauzen, desserts en door salades.

  • PAR600034

    Ciderazijn is lekker fris en verloochent zijn appelige afkomst natuurlijk niet. Lekker dus over gerechten die iets zuurs en dat vleugje appel kunnen hebben. Deze ciderazijn van Soler Romero is het resultaat van rustig gefermenteerde cider gemaakt van biologische appeltjes uit de noordelijke Spaanse kustprovincie Asturië, ingeklemd tussen Spaans...

  • PAR440056

    Een bijzonder zout afkomstig uit een ondergronds zoutmeer, gelegen langs de rivier de Murray River in het Murray Darling Basin, Mildura Victoria, Australië.

Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?

Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture. 

Filter

Prijs

1 € - 49 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.