Smaakmakers

Er zijn 158 producten

Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?

Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture. 

73 - 96 van 158 producten weergegeven
  • PAR770321

    Sap van jonge onrijpe druiven; 'zurig druivensap'. Als vervanger voor citroensap of azijn. Ingredient van mosterd.

  • PAR600035

    Sherryazijn is lekker door dressings, marinades, in een ceviche en bijvoorbeeld als zuurtje in mayonaise en andere koude sauzen. Het karakter van sherryazijn is licht zoeter dan gewone azijn en heeft meer complexiteit omdat deze azijn net als sherry via een solera-systeem op eiken opgevoed werd. Voor deze azijn wordt hoge kwaliteit sherry gebruikt.

  • PAR770303

    Foelie is een zaadrok van de nootmuskaat. Van oorsprong uit de Molukken. Hetzelfde aroma als nootmuskaat maar wat verfijnder. Deze komt uit Sri Lanka.

  • PAR770301

    Morieljes (in het Frans morilles en in het Engels morels) behoren tot de klassiekers onder de paddenstoelen en zorgen voor veel smaak aan soepen en sauzen, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook gevuld worden.

  • PAR770506

    Oranjebloesemwater ofwel mazaher is het destillaat van de bloesem van de bittere sinaasappel. Een heerlijk aromatisch geparfumeerd bloesemwater dat zalig geurt. Dit oranjebloesemwater is van Joseph en Nizar Meneem van hun eigen bittere sinaasappels.

  • PAR770377

    Sarawak is een deelstaat van Maleisië waar veel peper verbouwd wordt. Deze peper wordt geoogst als de bessen nog groen en niet volledig rijp zijn. De groene vruchten worden ongeveer vier dagen in de zon te drogen gelegd op rieten matten. Elke avond worden de besjes in zakken gedaan om ze de volgende morgen weer uit te spreiden over de matten. De schil...

  • PAR770300

    Gedroogde zaadjes van de Elettaria Cardamomum, een plant van de gemberfamilie. De Lanka Light Green is de kardemom met het mooiste aroma van alle kardemoms!

  • PAR770291

    Colombo-kerrie behoort tot de mildere kerriesoorten, maar deze is bijzonder geurig van karakter. De specerijenmelange wordt vooral gebruikt op de eilanden Martinique en Guadeloupe (behorende tot de Franse Antillen) en is de basis voor tal van stoofgerechten en sauzen.

  • PAR770374

    Gedroogde, ongeopende bloemknop van de kruidnagelboom. Is ook een belangrijk ingrediënt van Garam Masala. Deze komen uit Sri Lanka en worden met de hand uitgezocht!

  • PAR770302

    Zaad van de gelijknamige zeer grote tropische boom. De smaakmaker is cumarine. Aroma van hooi, vers gemaaid gras en een sterk zoet accent.

  • PAR770306

    Bes van de West-Indische laurierboom. Oorspronkelijk Jamaica. Ook wel all-spice. Aroma van kruidnagel, nootmuskaat, zwarte peper en kaneel.

  • PAR640028

    Wie aceto balsamico zegt, zegt Modena en wie Modena zegt, zegt Massimo Bottura, de driesterrenchef die met veel succes een bijzonder harmonische en aromatische aceto balsamico maakt volgens een traditie die al honderd jaar oud is.

  • PAR770305

    Kleine gedroogde bessen in de vorm van een staaf afkomstig van de Piprum Longum. Herkomst Zuid Azië. Aroma van hout, kaneel, zoethout, anijs.

  • PAR770297

    Een mooie melange van satéspecerijen en -condimenten om verschillende soorten saté (gegrild vlees, maar ook carpaccio, vis, schaaldieren en groente) mee te maken. De melange leent zich uitstekend voor droge marinades (rubs).

  • PAR770298

    Garam masala: proef het noorden van India Indiaas mengsel van geroosterde en vervolgens gemalen specerijen (onder meer kardemom, koriander, zwarte peper, komijnzaad, kruidnagel en kaneel). Een mooie basis voor oneindig veel hartige gerechten.

  • PAR640013

    De Azienda Agricola Andrea Czarnocki Luchesi is gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsazijnen. Paradepaardje is hun exclusieve Aceto Sopraffino gemaakt van ongekookte most van cabernet-, merlot- en raboso-druiven en vervolgens zes jaar gerijpt op eikenhout. De Riserva is nog eens zes jaar ouder.

  • PAR770292

    Madras kerrie komt uit Zuid India, genoemd naar de voormalige stad Madras, het huidige Chennai. De blend bestaat uit koriander, Ceylon pijpkaneel, kardemom, komijn, gemberwortel, bruine mosterdzaad, fenegriek, kurkuma (=geelwortel), Indiase zwarte peper en Indiase rode chili. In de Indiase keuken gebruikt in traditionele gerechten, maar ook in combinatie...

  • R90010

    Bladpeterselie wordt ook wel platte peterselie genoemd. Bladpeterselie is een variant van de gewone krulpeterselie. De blaadjes zijn glad en lijken eerder op selder of koriander. De smaak van bladpeterselie is pittiger dan bij gewone peterselie. Bladpeterselie is sterker van smaak en kan wat beter tegen verhitten.

  • R90005

    Basilicum heeft een kruidige smaak, maar toch met een zoet aroma. Basilicum wordt vooral veel in de Italiaanse keuken gebruikt. De combinaties met basilicum zijn eindeloos. Heerlijk door pasta's, tomaatgerechten, soepen en sandwiches.

  • R90074

    Mint kan als garnering toegevoegd worden aan drankjes en gerechten. Het kruid maakt een verfrissende thee. IJs, chocola en andere desserts op smaak maken met pepermunt is heerlijk.

  • PAR560121

    Vissaus, vooral populair in Azië, hoeft niet van bijna 10.000 km verderop te komen. Ook in Italië wordt iets moois gemaakt. Het plaatsje Cetara aan de sprookjesachtig mooie kust van Amalfi is gespecialiseerd in de productie van een vissaus die colatura genoemd wordt, welvertaald leksel.

  • R90037

    Dille heeft fijne, naaldachtige zachte bladeren. Het is een kruid met een verfijnde anijsachtige smaak en wordt veel gebruikt in de keukens van de Scandinavische en Baltische landen. Maar ook in Nederland wordt het steeds bekender. Dille is vooral populair in soepen, sauzen en bij visgerechten.

  • R35015

    Zeekraalzout wordt ook wel zeekraalzilt genoemd. Zeekraalzout is gedroogde zeekraal. Het is een goede vervanger voor zout en heeft een heerlijk kruidige smaak.

  • R90059

    Wie kent het niet, krulpeterselie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken. Tegenwoordig wordt het vaak gebruikt als decoratie, maar peterselie is ook een heerlijke smaakmaker en kan bij tal van gerechten gebruikt worden.

Heb je een wasabipasta nodig? Of misschien truffelmayonaise of een dressing van yuzu lime?

Het assortiment van Directlyfrom.nl biedt een scala aan smaakmakers van de beste horeca leveranciers in ons land: Rungis en Vanilla Venture. 

Filter

Prijs

1 € - 49 €
Accept

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Direclyfrom.nl gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.